Biljetter till Mets ?

Av Dommew
29 apr. 2011 12:14
Visningar: 210
Skall till New York den 26 maj med min flickvän ,och vill se NY mets spela (Yansees spelar inte hemma den veckan) .Behöver jag köpa biljetter nu eller kan jag köpa på plats ? Är inte så insatt i baseball men när jag var inne på hemsidan så kunda man köpa biljetter till :tors,fredag,lördag ,söndag ?? spelar dom fler än en match i veckan ?
Sen vill vi se Mamma mia behöver vi boka eller är de billigare på plats ?
Av Peter_o
29 apr. 2011 17:33
Vet du vilken dag du vill gå finns det väl ingen anledning att inte köpa biljetten till Mets i förväg? Fast på tickemaster.com kan man bara köpa biljetter till matcherna mot Philadelphia Phillies den 27:e och 28:e maj än så länge. Dessa går i Citi Field, Flushing.
Ja, de spelar tydligen flera gånger mot samma lag så det är match mest varje dag.

Då det gäller teaterbiljetter så kan du eventuellt köpa rabatterade biljetter till kvällens föreställning på TKTS på Times Square. De börjar sälja kl 15 och du ser enkelt var, på kön. Det är givetvis bara till icke utsålda evenemang de säljer biljetter till.

/PeterO
Av Dommew
29 apr. 2011 18:15
Tack för svaret ,vet dock inte riktigt hur jag skall göra , vågar chansa o hoppas att de finns biljetter kvar,
eller inte vara så snål o köpa nu :)
Av Peter_o
29 apr. 2011 18:45
Jag försökte köpa biljetter till Mamma Mia i juni 2010 på TKTS. De hade visserligen 40% rabatt, men det fanns bara de dyraste biljetterna kvar, så trots rabatten så var det inte så billigt att jag köpte någon.
/PeterO