Biljett Leonardoexpressen flygplats-Rom

Av Miagot
12 okt. 2015 20:46
Visningar: 578
Ciao!
Förmodligen jättekorkad som inte hittar tips om tåg från Fiumicino till Termini. men har förstått att biljetten enkel väg kostar ca 15€ och att tågstationen i princip är på flygplatsen men funderar på om man köper biljetterna i nån automat på väg till stationen (antar jag).
Om någon vet får ni gärna dela med er.

En annan kul grej var att någon tipsade om att man kunde gå till östra porten vid Vatikanen kl 7 och be snällt om biljett och då fick man det gratis. Måste vara på skoj eller?

Ha en härlig dag

/Mia
Av Sierra
17 okt. 2015 17:38
Här kan du boka köpa biljett med Leonardo Express. Pris € 14 enkel.
https://www.italiarail.com/?&aff=ITE

När du hämtat ditt bagage på flygplatsen följer du skyltarna mot tåget. Det tar ca 5 min att gå. Innan du kommer in mot spårområdet har du gröna kiosker där biljetter säljs. Har du köpt online knappar du in ditt PNR-nummer och du får biljetten.

Innan du hoppar på tåget måste du validera den genom att stämpla den i en ticketmaskin vid tåget. De är mindre än biljett-kioskerna och kan vara lätta att missa men det finns oftast personal vid dem.

Det kan vara bra att veta att taxi till hotell i Rom kör på fast pris, € 48 från Fiumicino, så är ni fler kan det vara lika bra som tåget speciellt om ni inte bor vid Termini.