Australien eller Asien och Australien?

23 feb. 2014 13:38
Visningar: 363
Det är så att jag planerat att åka till Australien i oktober i ca 6 månader, men har nu börjat fundera på att istället göra en kombinerad Australien/Asien resa! Vad skulle ni rekommendera och hur skulle ni i såna fall lägga upp resan? Tips på länder/städer/platser att besöka i Asien, har verkligen ingen kolla där!

Tack på förhand!
Av Asok
25 feb. 2014 14:02
Jag hade def. lagt 6 månader på Australien kombinerat med Nya Zeeland. Underbar kontinent som jag aldrig får nog av.
Av Madow
20 apr. 2014 19:19
I asien rekommenderar jag malaysia och indonesien!

Malaysia var vi i kuala lumpur upp i petronas tein tower, till time squere (12 våningar shopping plus karuseller där inne).

Sen över till borneo där vi var i kota kinabalu där vi var på kota kinabalu nationalpark, waterrafting. Sen skulle vi bestiga berget men hade inga varma kläder med oss. Sen var vi ner till sandakan var på turtle island, uncle tan då får man åka till ett orangutang center, sen pker man ut i djungeln för å bo där två dagar. Det är apor och ödlor runt om där man sover. Sen åker man ut med båten på kvällen och kollar på djur. Plus båttur på dagarna. Då såg vi krokodiler massa olika apor. Så är man ute på djungeltrekking både på dagen och natten. Såg skorpioner och annat.

Kommer inte riktigt ihåg allt.

Sen rekommenderar jag verkligen indonesien. Där tog jag dykcertifikat testade surfning och massa annat. Där borde du besöka ubud, hili trawangan, lombok.