Alla tips om Vietnam!

27 jan. 2013 18:29
Visningar: 391
Jag ska åka till Vietnam med min familj i jul och undrar var man ska åka. Det vi vill ha är vita stränder, gärna lite snorkling, god mat och bra hotell. Vi har tittat på Phu Quoc, verkar väldigt fint, men kanske inte så mycket att göra? Någon som har några tips?
Tack på förhand!
Medlemmen har tagit bort svaret
Av Hille2
27 jan. 2013 20:54
Måste hålla med där. Tror att något annat land skulle passa er bättre. Vietnam är ett väldigt intressant land att resa runt i och det finns mycket att se. Men som sagt - man reser inte dit för strändernas och snorklingens skull. Det finns mycket bättre i den vägen på annat håll.
Av Annl
29 jan. 2013 21:02
Stränderna på Phu Quock är väldigt fina och inget fel alls på . Bo på västra sidan och du kommer att få fantastiska solnedgångar.

En annan fördel är att det inte alls är så mycket turister som på andra ställen och inte heller sönderexploaterat, vilket ju är väldigt trevligt. Det var lugnt och fint och lagom med turister som sagt.

Vi besökte Vietnam i julas och var först i Saigon ett antal nätter och därefter flög vi ut till Phu Quock för en veckas sol och bad och slappa dagar. Ett kanonupplägg och ett fantastiskt vackert och spännande land.