All inclusive Charter med en dotter på 2år?? Tips & Råd

23 juni 2014 11:42
Visningar: 658
Hej,

Jag och min "lilla" familj hade tänk att åka iväg på en charter resa med tillvalet All inclusive=) Har sökt runt i några dagar nu på olika forum etc etc och har fått en hel del bra tips & råd. Är det någon här inne som kan ge några bra tips på en grym destination med all inclusive möljlighet (betalar hellre mer och hamnar på ett bra ställe)? Reselängden är tänkt runt 1 vecka. Dessa tipsen har jag kollat upp, Atlantica Aegean Park (Grekland) Hotel Utopia World (Turkiet) Hotel Stella Beach (Turkiet) PASCHA BAY (Turkiet) Någon med erfarenhet från dessa resemålen?
Av Marilcj
23 juni 2014 19:02
Inga erfarenheter fr de ställen du tittat på men kan varmt rekommendera Mitsis Alila i Faliraki, Rhodos.
Vi var där nu i slutet på maj, förutom sedvanliga bufferestaurangen som har öppet såväl frukost, lunch som middag är där 4 a la carte restauranger att äta på kvällstid o 3 lunchrestauranger, pizzahydda på stranden och creperia mm fri glass o dryck till alla dagarna igenom.
Ligger på stranden o har både pool för vuxna och barn, "barnklubb" m aktiviteter o aktiviteter för de äldre oxå.

Nu hade vi barn i åldrarna 8-10 m i vårt sällskap men det var många med betydligt yngre barn på Resortet
23 juni 2014 20:37
Tack för tipset! såg helt klart bra ut, Ska kolla närmre på de=) Har även varit inne på Vings och Fritidsresors utbud men är lite skeptisk till att åka på deras erbjudande under högsäsongen. Har några vänner som har upplevt att det är helt för mycket tryck kring poolen etc etc men så är det kanske över allt unders semestertiderna på charter ställena. När det är första gången vi ska åka med vår dotter så vill man att allt ska vara så bra som möjligt!=)
Av Pelle77
23 juni 2014 21:15
Om pengar inte begränsar tipsar jag gärna om Hilton Sarigerme i Dalaman Turkiet. Ett fantastiskt hotell med en bufferestaurang och vad jag minns minst 7 a la carte restauranger där man kunde betala ett tillägg för att få äta. Ett otroligt bra hotell som är det enda AI jag testat men minns att det var prisvärt med barn.

23 juni 2014 21:31
Kanon tack! , Såg dock sjukt stort ut=) kollar även närmre på detta! Bara en snabb fråga, på Hilton Sarigerme i Dalaman var det mycket andra barn eller mest Spa gäster etc etc ? Någon som har varit på Al i tex Spanien eller Cypern?Alla tips är välkomna// D
Av Pelle77
23 juni 2014 21:46
Citerat från Dannedjupadal:
Kanon tack! , Såg dock sjukt stort ut=) kollar även närmre på detta! Bara en snabb fråga, på Hilton Sarigerme i Dalaman var det mycket andra barn eller mest Spa gäster etc etc ? Någon som har varit på Al i tex Spanien eller Cypern?Alla tips är välkomna// D
Det fanns barn för barnen att leka med men inte så många att man som vuxen stördes ;)
Varje kväll var det riktigt bra shower, tex kinesisk akrobatik i världsklass, kubansk orkester etc.

Det var stort men jag som rastlös person gillade hotellet och kände inget behov av att lämna hotellet alls ( Hilton Dalaman har vunnit Tripadvisors "lyxsegment" i hela Turkiet härom året). Bra valuta för pengarna helt enkelt.
Av Marilcj
24 juni 2014 08:56
Allt ingick på Mitsis om man inte ville nyttja Spa...man var bara tvungen o boka om man ville äta på a la cart-restaurangerna
Av Meltemi
24 juni 2014 17:06
Kan rekommendera kreta,åk till agia marina. Lugnt och skönt o framför allt barnvänligt,ingen hög musik då det inte är nån fest ställe på nätterna,bra strand o sen är grekerna väldigt barnkära... Hotell gallini seawiew är ett bra hotell med all inclusive sen finns de många till hotell med mat och dryck i priset.
24 juni 2014 20:01
Tack för tipset,Håller på att kolla datum på dom olika alternativen. Kom gärna in med fler tips!=) // D