Bästa all inclusive hotell vid medelhavet?

Av Frime
18 apr. 2016 11:02
Visningar: 684
Dela gärna med er av era tips och erfarenheter :)
Av Lawrenz
18 apr. 2016 18:02
Åkte till Mallorca 2012 och bodde på hotell Florida (3 stjärnigt hotel som ligger mellan Palma Nova och Magaluf) och tyckte det var jättehärligt. Har endast varit på en handfull all inclusive-resor så egentligen kanske jag inte är "erfaren" nog men detta stället tyckte vi mycket om. Det ligger helt intill havet på en klippvägg med underbar utsikt. Man kan gå ner till vattnet direkt från hotellet och hoppa i. Det gjorde vi och sen snorklade vi runt udden innan vi kom bort till den stora stranden som ligger 200m bort eller något ( se bild: http://oi65.tinypic.com/2mmsbvr.jpg) men man kan också bara gå till den stranden: http://oi64.tinypic.com/2jayuc4.jpg (tar ca 3-4min). Rekommenderade hotellet till en kompis som åkte dit med hans flickvän och de tyckte också om det. Maten var väl helt ok, inte det bästa man ätit men det kan man inte förvänta sig på ett all inclusive hotell.. Eller så var den bra, men att jag kanske tröttnade på den efter 2 veckor, haha!
Trevlig och tillmötesgående personal. Transfertiden minns jag inte men det tog sin tid att komma dit från Palma, så vill ni ha kort transfer så får ni titta på något annat :)
Vi hade tänkt att åka dit igen, någon gång i slutet av augusti men då ska vi välja halvpension istället och äta ute på kvällarna.
Lycka till med letandet av resa!