3 veckor i USA

16 maj 2011 03:34
Visningar: 221
Hej,

Jag befinner mig i USA och har 3 veckor framför mig med oklara resplaner. Jag vill helst åka till hav och värme någonstans där jag kan ha roligt fast jag reser ensam. Jag reser på väldigt liten budget, så en letar efter en plats där jag kan hitta billiga hostels. San Diego lockar men funderar även på att åka till New Orleans, någon som har tips som rör dessa platser, eller kanske någon annan plats som är värd ett besök. jag tycker om fin natur, gillar musik, bad och kultur.

Tacksam för lite tips och råd!!
Av Annl
16 maj 2011 09:57
Hej,

San Diego är kanon och där råder en avslappnad atmosfär. Dessutom bör det vara den delen av Kalifornien som har varmast och goast väder just nu.

Vi bodde en vecka i San Diego förra sommaren och jag kan tänka mig att det bör finnas goda möjligheter att leva billigt där - med tanke på alla surfare och surfställen.

Till New Orleans skall vi åka till sommaren men vi förkortade den vistelsen efter att från flera olika håll fått uppgifter om att det är rätt kriminellt där och att man skall tänka sig för var man bor och hur man rör sig och att det var tveksamt att köra bil där på vissa ställen.
16 maj 2011 10:08
Har själv inte varit i USA men planerar den resa dit

Och med det du skriver så är egentligen Las vegas ett grymt val
Natur med grand canyon, musik på the strip och sjukt billigt boende.
du kan hitta rum för runt 200kr per natt och då är de bra standard dessutom, finns säkert biligare än så.
Kultur finns det självklart där också :)
bad är de väl lite dessvärre mindre av då det är mitt ute i savannen :P.