Höstweekend i Paris

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Thinkstock
Paris är en weekendfavorit och ett perfekt resmål att spendera en helg i under hösten. Vem drömmer inte om att promenera på de långa boulevarderna, fotografera Eiffeltornet eller äta fransk gourmetmat? Här får du billigaste flygbiljetterna och bästa hotellen.
Publicerad 22 september 2015

Den franska huvudstaden levererar – alltid! I Paris finns något för alla, oavsett om du vill shoppa loss bland de lyxiga butikerna, uppleva några av världens finaste sevärdheter, gå på museum eller njuta av en romantisk helg. Bland sevärdheterna toppar Eiffeltornet, Notre Dame och Louvren-museet. Utanför staden ligger det pampiga slottet Versailles och barnens favorit Disneyland. Här får du höstens billigaste flygbiljetter och bästa hotell.


Höstens billigaste flyg till Paris



Rekommenderade hotell i Paris


Ta sig till Paris

Det tar ungefär två timmar och 40 minuter att flyga till Paris från Stockholm och då landar du på antingen Charles de Gaulle Airport, Orly Airport eller Beauvais-Tille Airport, den sistnämna är framförallt en flygplats för lågprisflyg. Smidigaste sättet att ta sig in till centrum är sedan via buss eller flygbuss. Du kan åka hit med bland annat Norwegian, Air France och SAS. I Reseguidens jämförelsetjänst hittar du fler resor till Paris, som flyg, hotell och weekendresor. Spana även in alla trevliga erbjudanden till Paris.

Om Paris Frankrike, Europa

Storstad
Weekend
Arkitektur
Historia
Romantiskt

Frankrikes huvudstad Paris är en romantisk stad med mycket kultur. Här finns sevärdheter som Eiffeltornet, Triumfbågen, katedralen Notre Dame och konstmuseet Louvren. Staden är full av liv med uteserveringar, promenadstråk och mysiga parker.

Karta över Paris

1 / 29
Thinkstock
Jardin de Luxenbourg
6 / 29
Musslor på restaurang Marco Polo vid Nation
8 / 29
Palais Chaillot
10 / 29
Kypare utanför Café de Flore
11 / 29
Eiffeltornet från nära håll
12 / 29
Utsikten framför Sacre Coeur.....
14 / 29
Sacré - Coeur
15 / 29
Marknad i Paris33333333
16 / 29
Triumfbåge #3
19 / 29
Triumfbågen med Champs-Elyses
22 / 29
Metrostationen Montmartre Paris
23 / 29
Takåsarna i Paris
24 / 29
Triumfbågen i solnedgång
27 / 29
Det magnifika varuhuset
29 / 29