Höstweekend i Paris

Teresen
Reseguiden, besökt 8 länder

Foto: Thinkstock
Paris är en weekendfavorit och ett perfekt resmål att spendera en helg i under hösten. Vem drömmer inte om att promenera på de långa boulevarderna, fotografera Eiffeltornet eller äta fransk gourmetmat? Här får du billigaste flygbiljetterna och bästa hotellen.
Publicerad 22 september 2015

Den franska huvudstaden levererar – alltid! I Paris finns något för alla, oavsett om du vill shoppa loss bland de lyxiga butikerna, uppleva några av världens finaste sevärdheter, gå på museum eller njuta av en romantisk helg. Bland sevärdheterna toppar Eiffeltornet, Notre Dame och Louvren-museet. Utanför staden ligger det pampiga slottet Versailles och barnens favorit Disneyland. Här får du höstens billigaste flygbiljetter och bästa hotell.

Ta sig till Paris

Det tar ungefär två timmar och 40 minuter att flyga till Paris från Stockholm och då landar du på antingen Charles de Gaulle Airport, Orly Airport eller Beauvais-Tille Airport, den sistnämna är framförallt en flygplats för lågprisflyg. Smidigaste sättet att ta sig in till centrum är sedan via buss eller flygbuss. Du kan åka hit med bland annat Norwegian, Air France och SAS. I Reseguidens jämförelsetjänst hittar du fler resor till Paris, som flyg, hotell och weekendresor. Spana även in alla trevliga erbjudanden till Paris.

Höstweekend i Paris för 2020

Höstens billigaste flyg till ParisRekommenderade hotell i ParisErbjudanden till Paris