Publicerad 21 december 2010

1. Columbia Beach Resort - exklusivt och barnvänligt

Columbia Beach Resort är ett av Cypern mest exklusiva hotell. Hotellet ligger fint beläget på stranden och här finns ett bra poolområde med särskild barnpool. Barnen kan leka i den vackra trädgården. Det finns även lekplats och barnklubb i hotellets regi

2. Sunwing Sandy Bay Beach - poolparadis för barnen

Här på Sunwing Resort and Sandy bay kan barnen plaska fritt. På området finns sex pooler, varav är tre barnpooler. För saltare bad är det 100 meter till den barnvänliga stranden som också är perfekt för snorkling. På hotellet finns det numera all-inclusivemöjligheter.

3. Eligonia - partyhotellet i centrala Aiya Napa

Eligonia är ett välskött lägenhetshotell. Det är rymliga lägenheter av mellanklass med sällskapsrum med TV, bar och cafeteria. Det finns engrönskande trädgård med pool och poolbar, faciliteter som en tvättmaskin vid poolområdet som kan lånas mot avgift. Ligger i centrala Ayia Napa med stort utbud av nöjen, restauranger och shopping. Det är främst undomar som bor på hotellet under högsäsongen, alltså månaderna juni till augusti. Det är cirka 800 m till sandstranden Grecian Bay.
Sök priser till Eligonia

4. Olympic Lagoon Resort - med Cyperns största pool

Hotellet Olympic Lagoon Resort ligger precis utanför Aiya Napa med promenadavstånd till stranden. Hotellet har flera poolområden. En av dem, Blue lagoon pool, är en av Cyperns största med konstgjord strand och vattenfall, lazy river och Fishermans village-byggnaden som har en åldersgräns på 18 år.
Sök priser till Olympic Lagoon Resort Ayia Napa

Hitta billiga resor till Cypern här.