Publicerad 14 februari 2020

Att åka på semester med barn kan vara en utmaning i sig, så varför inte göra det lättare genom att välja ett hotell som har tänkt lite extra för att vistelsen verkligen ska bli en semester för hela familjen. Här är Cypern bästa hotell för barnfamiljer.

Sunwing Sandy Bay Beach, Ayia Napa

Detta prisvinnande hotell ligger precis vid den barnvänliga stranden i Ayia Napa, som också är perfekt för snorkling. Föredrar du eller barnen att bada i pool kan du välja mellan sex härliga pooler, och tre av dem är barnpooler. Det finns även rum för alla typer av familjer, har du småbarn kanske du trivs bäst i en Happy Baby-lägenhet eller om familjen är stor så passar det kanske bäst med en Big Family-lägenhet. Mot tillägg finns barnklubb, Lollo & Bernies Miniland där barnen kan leka innan de varmaste timmarna på dagen och det finns massor av aktiviteter för både stora och små barn.
Sök priser till Sunwing Sandy Bay Beach

Myro Androu Hotel, Fig Tree Bay

Ett trevligt lägenhetshotell alldeles vid stranden. Här finns pool med barnsektion, en restaurang med olika teman och en snackbar som serverar enklare mat och svalkande dryck. Hotellet har även egen matbutik, taverna och en stor trädgård där barnen kan springa av sig. Vill du visa vännerna hemma hur bra ni har det finns gratis wifi i alla allmänna utrymmen. Med endast 15 meter till stranden och 300 meter till Pernera centrum kan man lugnt säga att hotellet har ett perfekt läge.
Sök priser till Myro Androu Hotel

TUI Blue Atlantica Aeneas Resort, Ayia Napa

Har ligger Cyperns största pool - hela poolområdet är ca 6 600 kvadratmeter och poolerna binds samman av smala porlande bäckar, fontäner och broar. För de minsta finns en skuggad barnpool och pool med små rutschkanor i sjörövarstil. Havet och den välkända och så fina sandstranden Nissi Beach ligger endast 150 meter bort. Här finns också ett bra gym, många olika träningsmöjligheter och en spa-avdelning med massage.
Sök priser till TUI Blue Atlantica Aeneas Resort

Lantiana Gardens, Fig Tree Bay

På detta stiliga lägenhetshotell trivs stor som liten, och det är ett perfekt hotell för dig som vill bo ganska centralt men ändå i lugna omgivningar. Hotellet har vanlig pool och barnpool, och det finns en liten poolbar som serverar enklare rätter och dricka. Tröttnar småttingarna på att bada har hotellet en fin lekplats, en fotbollsplan och Playstation. Några kvällar i veckan är det underhållning som trollerishow, och det arrangeras också grillkvällar. Till Fig Tree Bay fantastiska sandstrand är det 250 meter att gå.
Sök priser till Lantiana Gardens

TUI Blue Nausicaa Beach, Fig Tree Bay

Det här är ett fyrstjärnigt hotell med lägenheter för upp till sju personer, perfekt om du har mor- eller farföräldrar med på resan, eller kanske bara många barn. Här trivs barn i alla åldrar, och dagarna tillbringas gärna i en av poolerna – det finns allt från babypool till en stor familjepool med vattenrutschkanor. När barnen inte är i poolen kan de vara med i Bamseklubben som träffas två timmar om dagen eller så kanske de vill lära sig att simma i simskolan? Även mamma och pappa kan röra på sig, här finns en massa träningspass att välja mellan. Och så är det bara 100 meter till sandstranden, perfekt badbyxeavstånd.
Sök priser till TUI Blue Nausicaa Beach

Planera din resa till Cypern på Reseguiden

Charter till Cypern
Charter till Cypern med barnvänliga hotell
Charter till Cypern med all inclusive