Alla charterresor i oktober

Teresen
Medlem sedan 2013, besökt 8 länder

Foto: Thinkstock
Fick du inte sol på din semester? När kylan biter tag i Sverige passar många på att fly till varmare breddgrader, kanske till en skön sandstrand för att njuta av sol och bad. Här är alla charterresor till solen i oktober.
Publicerad 19 augusti 2015

Nu är det dags att tänka på höstens semester, är du ute efter en solig semester finns det många sköna resmål att titta närmre på. I oktober hittar du värmen på vinterfavoriten Kanarieöarna och vill du åka lite längre bort har resorna börjat gå till både Jordanien och Dubai nu. Är du mer sugen på temperaturer runt 20-25 grader vid Medelhavet kan du välja den grekiska skönheten Kreta, Cypern som lockar med Europas finaste vatten eller all inclusive-paradiset Turkiet. Boka gärna ett hotell med uppvärmd pool, och vill du lyxa till det lite extra – se till att bo på ett all inclusive-hotell med många stjärnor. Här är alla charterresor i oktober, priset gäller per person om två vuxna bor tillsammans.

I Reseguidens jämförelsetjänt hittar du fler resor:
- Alla resor i oktober
- All inclusive i oktober
- Charterhotell för vuxna
- Charterhotell för dig som reser med barn


Charter till Kanarieöarna i oktoberCharter till Kreta i oktoberCharter till Turkiet i oktoberCharter till Jordanien i oktoberCharter till Dubai i oktober