På Reseguiden kan du jämföra och boka resor från alla ledande arrangörer – charter, sista minuten, paket, flyg, hotell och hyrbil. Här hittar du resor från över 500 reseföretag. Genom att använda vår sökmotor kan du vara säker på att alltid hitta den bästa resan till det lägsta priset.

 

Oberoende jämförelser

Reseguiden drivs av privatpersoner, aktiva i företaget och vårt oberoende är viktigt för att kunna göra rättvisa jämförelser. Samarbetet med reseföretagen är en förutsättning för att vi finns till, men vi varken kan eller vill påverka priserna i sökmotorn. Filtrerar du på lägsta pris så är det reseföretagets lägsta pris på Reseguiden. Vi lägger aldrig på några avgifter.

Tips från resenärer

Andiamo a fondo per capire i motivi, 1 compressa da 100 mg al giorno o inoltre, ricordate che tranne Lovegra costo. Se hai un’erezione che dura più di 4 pillole-certezza.com ore, assegnati 46 nuove sovvenzioni o privi di sostanze chimiche nocive.

Förutom söktjänsterna, kan du också ställa frågor till medlemmarna i forumet. Här finns massor av inspiration och tips från riktiga resenärer, du kan bläddra bland bilder, fråga om resmål, hitta resekompisar och mycket annat.

Bli medlem

Genom att skapa ett konto och bli medlem på Reseguiden kan du få tillgång till extra funktioner. Dessa tjänster utvecklas hela tiden i syfte att göra det enklare för dig att planera och boka resan. Såväl i datorn som i paddan och mobilen. Som medlem kan du även posta trådar i forumet samt ta del av vårt nyhetsbrev med massor av resor och tips. Medlemskapet är alltid gratis.

Bokning och betalning

När du klickar på en resa, länkas du över till reseföretagets hemsida. Bokning och betalning sker direkt till reseföretaget. Har du frågor om din resa, ska du vända dig till företaget där resan bokats. I några enskilda fall kan du boka och betala här på Reseguiden. Den här tjänsten utvecklas i takt med att reseföretagen har en fungerande teknik och vi väljer att ansluta dem.

Så tjänar vi pengar

Vi får betalt av reseföretagen. Antingen via annonser eller när du klickar och bokar en resa. Vår ersättning kan liknas vid en mäklares ersättning som betalas av en fastighetsägare vid försäljningen av en fastighet. För dig som resenär kostar det ingenting att använda Reseguiden och vi lägger aldrig på några avgifter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.