Vandringsresor

Av My53
23 feb. 2010 20:40
Visningar: 5716
Någon som varit på vandringsresa till Österike? Har sett annonser om resor till Badgastein med vandringar uppe i Alpvärlden o blev lite sugen på det.Superarrangerat men ändå.Någon som har nån erfarenhet av detta./My
Av Pandit
28 feb. 2010 11:03
Vi har varit och vandrat i Österrike; både arrangerat och på egen hand. Vi har varit i Bad Gastein med Alpresor och det var fantastiskt. Hotellet är toppen, maten fantastisk och natur och vandring likaså. Är det första gången ni skall på vandringssemester rekomenderas att åka arrangerat. Vet att även Wi resor ordnar vandring. Vill man åka på egen hand sök på wanderung + österreich så får ni 10000 ställen att välja på...
Kan också rekommendera vandringsvecka i Chamonix med Langley; enklare mat och boende men helt otrolig vandring!!!
Av My53
28 feb. 2010 21:13
Tack för tipsen! Ska gå in o kolla mer på nätet.
9 mars 2010 00:12
Har en jobbarkompis som varit till badgastein och vandrat och hon tyckte det var helt underbart med de välordnade dagsturerna vilka hon förvisso tyckte var betydligt mer fysiskt krävande än hon hade tänkt sig på förhand så de var inte så "mesiga" som man skulle kunna tro hon hade nog sett framför sig ett gäng trötta pensionärer stapplade fram längsmed asfalterade leder med busshållplatser med jämna mellanrum he he! hon uppskattade upplägget med dagsturer och möjligheten till en skön dusch och ordnat boende med middagsbefféer på kvällarna det är raka motsatsen till de lågbudget vandringar jag brukar företa mig i svenska fjällvärlden ha ha!
hoppas att ni får det bra mvh. Bosse.
18 juni 2010 06:26
VAFÖR vill alla svenskar till Bad Gastein?

Det finns andra ställen, som inte är "svenskt"- som inte är så "full proppat" med turister. Bad Gastein är fint, vill inte säga att det är dåligt. Känner några som hat hotel där.
Men, varför säljer svenska researrangeörer inte tex. området Kärnten(Österrikiska "Riviäran") eller Steiermark (Vandring & Vin)

TIPPS:
- Kolla upp Kärnten ( tex. Bad Kleinkirchheim).
- Ett fint område söder om München är Tegernsee.

Om du hittat ett hotel, skriv mig om du har frågor. Kann t.om. hjälpa att boka för dig, svara pa frågor.....

mvH
Cecilia
Av Wiresor
21 apr. 2015 15:18
Har varit på många fina ställen och vandrat. Som sagt tidigare i diskussionen, Bad Gastein är fint, men det blir ju lite som en vandringscharter med alla svenskar överallt. Varför inte testa Val d'Isére i franska alperna eller kanske Madonna di Campiglio i Italienska?