Snorkling på Aruba

Av Tajjna
1 maj 2014 19:10
Visningar: 991
Hej!
är det någon som varit på Aruba i november isf hur brukar vädret vara då? Har planer på att åka dit med familjen i början på november och man vill ju ha bra väder när man åker så långt och även lägger ut en hel del pengar. En annan fundering är hur snorklingen är på Aruba någon som vet??
Har även funderingar på vilket hotell som passar bäst när man åker med barn (11 år) Diva Aruba eller Tamarijn någon som bott på dessa hotell och kan tipsa?
Tacksam för svar
2 maj 2014 10:29
Hej Tajjna!

Snittemperaturen på Aruba dagligen/årligen är ca 28 grader så värme och sol är du garanterad. Det regnar väldigt sällan på Aruba, det kan dra in en skur, men är över på 2 minuter. I november faller det mest regn på året, men det är långt ifrån monsun eller timskurar.

Jag har en hel hemsida med bra tips och guider kring Aruba där jag skrivit inlägg om både snorklingen: http://res-till.nu/aruba/aktiviteter/snorkling-pa-aruba/

Divi och Tamariijn har jag också recenserat, båda ligger jämte varandra och det ena ger gratis tillgång till det andra och vice versa, båda passar utmärkt till barn även om jag tror fler barnfamiljer stannar på Divi, du kan läsa om de båda här: http://res-till.nu/aruba/hotell-pa-aruba/

Hoppas du finner de svar du söker!

Bosse
http://res-till.nu
Av Tajjna
2 maj 2014 16:47
Tack Bosse här fanns det massor av bra och intressant läsning!
Mvh Tina