Nya tips om Aruba

Av Kingrat
31 jan. 2011 14:04
Visningar: 1611
Åker till Aruba om två veckor och är tacksam för lite tips, har hyrt bil några dagar så vi kan ta oss runt.har Någon som varit på Reinessance Island, värt att besöka? Hur tar man sig dit? Någon som flugit över till Bonair eller Curaco? Bra restauranger, vi bor vid Palm Beach.
31 jan. 2011 21:38
Var en dag på Aruba i Julas (via kryssning). Vi snorklade på ett tyskt vrak, det var en upplevelse. En dag också på Curacao, kan varmt rekommenderas (speciellt hamnen med shopping området, många mysiga cafer). Curacao var dessutom lite billigare än Aruba. Trevlig resa, du kommer få det fint!

/Erik på fritiden.se
Av Pelin
10 feb. 2011 14:30
Hej!

Vi var på Aruba 2009 och bodde på Amsterdam Manor på Eagle beach. Jättefin strand och fint hotell. Vi hyrde bil i två dagar men ångrade oss att vi inte hyrde längre. Det är superenkelt att ta sig fram och eftersom ön inte är speciellt stor så kan man åka hur som helst. Maten var helt outstanding på Aruba. Suveränt gott. Amazonas måste ni gå till. Vi var till en restaurang i Oranjestad som såg väldigt ödslig ut på utsidan var var helt underbar när man väl kom in. El Guacho heter den. Dit måste ni gå. Iguana Joes var väl ok om man vill äta billigare mat. Det finns MASSOR av bra restauranger. Ni kommer inte att bli besvikna.

Vi hade oxå tänkt åka till Curaco men det blev aldrig av.

Finns ju inte så där våldsamt mycket att göra på Aruba men det var fräscht och fint. Kändes som man åkte in i en saga! In mot land är det dock bara öken.

Hoppas ni får en fin resa!
Av Kingrat
10 feb. 2011 20:23
Tack för tipsen, gillar ställen som ser lite tråkiga ut. Brukar vara dom bästa...