Nytt sätt att resa inrikes!

31 juli 2006 10:48
Visningar: 576
Jag och några kompisar kände för att bara åka iväg på en bilresa. Vi tänkte först bo på div. vandrarhem och kanske tälta. Men min kompis fixade så vi hyrde en stuga i Kivik.
Landskapen där nere är verkligen underbara.

En dag åkte vi över till danmark och dom andra såg vi oss omkring i närområdet. Det fanns bland annat en fantastisk sandstrand som fick en att känna sig som utomlands.

Men till poängen. Vi tänkte först hur skönt det skulle vara om man hyrde en eller flera stugor efter vägen (vi bor en bra bit från Kivik) så man slapp åka så långa sträckor på en o samma gång och samtidigt få uppleva flera städer.. Så vi började kika runt på nätet om det fanns några stugor som folk ville hyra ut och det visade sig finnas flera sajter som fungerar som blocket där man kan hyra ut sina semesterstugor!

ja.. kanske inte helt nytt men relativt okänt för oss ungdommar. När man tänker på svensk semester så är det husvagn eller att bo i familjens sommarstuga hela sommaren som poppar upp. Om man hyr stugor kan man resa runt i Sverige som om man hade husvagn utan att bo så trångt och slippa släpa på husvagnen.

Är det någon har testat det här förut?