10 sköna weekendpaket i Sverige

Linae
Reseguiden, besökt 38 länder

Foto: Hestraviken
Foto: Varbergs Kusthotell
Foto: Nääs fabriker
Foto: Tofta Herrgård
Många har stannat hemma under det senaste året, men faktum är att du inte behöver åka långt bort för att uppleva god mat, trevliga aktiviteter och fint boende. Se våra utvalda paket och passa på att hålla ut genom att komma bort lite.
Publicerad 8 mars 2021

Att åka iväg på en weekendtur är ett populärt sätt att fly vardagen. Genom att stanna på hemmaplan kan du lägga någa extra kronor på paketen som ofta är riktigt lyxiga. Ta med dig din kärlek, mamma, bror eller bästa kompisen. Här tipsar vi om både lugna spahelger och mer aktiva dagar.

Lyxweekend i Småland

Hestraviken hotell och restaurang ligger naturskönt i Isaberg i Småland. Alla rum har egen terrass eller balkong, där ni kan dricka ett glas champagne innan en härlig 5-rättersmiddag.
Ingår: Övernattning, 5-rätters gourmetmiddag med drink och kaffe, champagne, bukett med rosor, frukt och praliner på rummet på ankomstdagen samt stor lantfrukostbuffé.

Läs mer och jämför priser på Hestraviken hotell och restaurang

Spa & Nöje på Hotel Tylösand

Det är ingen tillfällighet att Spa & Nöje är ett av de mest populära paketen på Hotel Tylösand, Sveriges ledande sparesort 2016. Här får du både av- och påkoppling på samma glänsande silverbricka. Samla ihop bästa kompisarna eller den du tycker allra mest om och gör dig redo för några underbara dagar vid havet. Vissa helger händer det extra spännande saker, som till exempel dryckesprovningar, livemusik, tjejhelg eller liknande.
Ingår: övernattning, fri tillgång till två våningar prisbelönt spa och träning, 3-rätters supé, frukostbuffé, entré till Sveriges största konstgalleri, badrock att låna och badtofflor att ta med hem.

Läs mer och jämför priser på Hotel Tylösand

Thalasso treatment vid havet i Varberg

Precis vid vattnet i Varberg ligger Varbergs Kusthotell, med en känsla av att vara utomlands. Här kan du skämma bort dig i spadelen med bad och behandling. I Varberg har det druckits brunn och badats kur i 200 år.
Ingår: Övernattning, frukost, 60 min med valfri terapeut, 2-rätters supé, Thalassospa, gym och lån av badrock och handduk samt tofflor.

Läs mer och jämför priser på Varbergs Kusthotell

Vardagslyx i Göteborg

Ta vara på lugnet och bo på Arken Hotel & Art Garden Spa i Göteborg. En lugn oas men ändå med närheten till stadens puls. Går att kombinera med ett besök på Liseberg.
Ingår: Tillgång till spa, 3-rätters middag i restaurangen, frukost, skön badrock och tofflor, en övernattning och lunchbuffé på avresedagen.

Läs mer och jämför priser på Arken Hotel & Art Garden Spa

Romantikpaket med guldkant i Vadstena

Åk på lyxig och romantisk weekend i en medeltida klostermiljö på Vadstena Klosterhotel. Härlig atmosfär och mycket tid för varandra.
Ingår: egen svit, tillgång till privat relaxavdelning, egen massör – 1,5 timmes massage, mousserande vin på rummet, färska röda rosor på rummet, chokladdoppade jordgubbar, 5-rätters middag i Restaurant Munkklostret, spaentré med sparitual och stor frukostbuffe i kungasalen.

Läs mer och jämför priser på Vadstena Klosterhotell

Getaway på Sankt Jörgen Park Resort

Tio minuter från Göteborg city hittar du ett av Sveriges bästa spa, Sankt Jörgen Park Resort. En modern country club med utsikt över Göteborg s skyline.
Ingår: övernattning, prisbelönt Sparitual, 3-rätters supé, frukostbuffé , entré till Sport Club med gym, utegym samt gruppträningspass, fri entré till vår poollounge, badrock att låna och flip-flop att ta med hem.

Läs mer och jämför priser på Sankt Jörgen Park Resort

Ostron- & champagnefredag i Småland

Starta helgen på bästa sätt på Kosta Boda Art Hotel. Låt bubblet flöda och njut av det bästa havet har att erbjuda – ostron.
Ingår: ett glas champagne och två ostron i Glasbaren, 3-rätters supé, en övernattning, frukostbuffé, morgonrock och tofflor på rummet, entré till spaavdelningen.

Läs mer och jämför priser på Kosta Boda Art Hotel

Härlig helgstart på Nääs Fabriker

Strax utanför Göteborg ligger det här unika hotellet Nääs Fabriker med ett vackert läge alldeles intill sjön Mjörn. I området finns även mysiga butiker att strosa omkring i. Toppa det här med träning och du har allt.
Ingår: en övernattning, utomhusträning med NatureFitness, fri tillgång till hotellets sjöbastu, 10 % i flera butiker i området, 2-rätters middag och en generös frukostbuffé.

Läs mer och jämför priser på Nääs Fabriker

Golf och smakupplevelse i Skåne

På Bjärnehalvön i Skåne kombinerar du golf med en härlig smakupplevelse och övernattning på Torekov Hotell.
Ingår: tvårättersmeny i Bistron, övernattning, frukostbuffé, SPA, gym och greenfee.

Läs mer och jämför priser på Torekov Hotell

Herrgårdspaket på Bästkusten

Mellan Kungälv och Marstrand, med närhet till såväl hav som storstad, ligger den lugna oasen Tofta Herrgård. Byggnaden har anor från 1500-talet och här kan du bland annat spela golf, rida och låna en cykel för att utforska området.
Ingår: eftermiddagskaffe, ett glas mousserande innan middagen, 3-rätters herrgårdsmeny, övernattning och frukostbuffé.

Läs mer och jämför priser på Tofta Herrgård

Planera din hemester på Reseguiden

Upplev Sverige- sök paket via karta, intresse eller ort.
Jämför alla hotell i Sverige
Weekendpaket och andra erbjudanden i Sverige
Läs mer tips & guider om Sverige


Bra erbjudanden i Sverige