Mali Losinj

Av Skala
25 juni 2014 07:49
Visningar: 1089
Hej!

Finns det bra sandstrand där? har försökt söka på sandstränder i Kroatien, tacksam för tips!

Mvh Moa
Av Skala
25 juni 2014 09:39
OK, tack! mina tjejer gillar att bada där det är sand på botten, vet du något bra boende i närheten av en bra strand, eller har du något helt annat att rekommendera. Vi har mest varit i Grekland och Spanien fast inte överallt förstås:)
Av Mirreli - Reseguiden.se
25 juni 2014 13:34
Hejsan, vi åkte i många år till Mali Losinj och bodde på Hotell Aurora och Vespera, rekommenderas starkt. Mer om Vespera här: http://www.losinj-hotels.com/en/accommodation/hotels/hotel-vespera/acqua
Du kan hitta resor till dessa hotell här: http://www.reseguiden.se/charter/goteborg-mali-losinj-got-lsz-di
Deras stränder är dock klippor eller kiselsten vilket gör att vattnet blir fint och klart, som barn älskade jag att åka dit! Kan tyvärr inte hjälpa mer för jag minns inte ;).
Av Desires
25 juni 2014 18:40
Söker du sandstränder i Kroatien tror jag det bästa tipset är att ta er till kuststaden Omis, det är en jättegullig liten stad knappt 3 mil söder om Split. (Flyg Split, sedan buss eller hyrbil). Jag har själv varit en del i Kroatien, men sandstränder är inte så vanligt just i Kroatien.... Men i Omis - som ligger vackert vid bergen utmed Cetinaflodens mynning (där kan ni åka på vacker flodtur etc..) - finns det flera sandstränder!
Velika Plaza (stora stranden) - denna 700 m långa sandstrand ligger i centrala Omis. På stranden finns lekplatser och aktiviteter såsom fotboll, volleyboll och vindsurfing.
Camp Galeb - heter den långa sandstranden som börjar framför campingplatsen Galeb och fortsätter 400 meter mot Split.
Här kan du läsa mer om Omis o se foton http://www.desires.se/#post86