Transfer från Rijeka flygplats - Mali Losinj?

9 mars 2014 22:59
Visningar: 2607
Hej!

Hur tar man sig bäst från flygplatsen i Rijeka till Mali Losinj? Jag såg att autotrans finns men åker deras bussar från flygplatsen eller måste man först ta sig från flygplatsen in till Rijeka stad och därifrån ta bussen till Mali Losinj?

På samma sätt undrar jag hur man sedan tar sig från Mali Losinj till Krk/Baska?

Tacksam för svar! :)
Av Mirreli - Reseguiden.se
10 mars 2014 13:36
Hej, skulle kontakta flygplatsen direkt men det verkar som om någon slags förbindelse finns vidare till Rijeka. Rijeka flygplats är mycket liten och med det så är det lite sådär med transport därifrån om man inte har bil... Informationen om buss som jag såg var från 2013 och därför mitt råd att kontakta dom direkt. Samma sak gäller när ni åker tillbaka, antingen ta sig till Rijeka och sedan buss till Krk/Baska med Autotrans. Alternativt ta färjan från ön Crec till Valbiska på Krk och sedan vidare till Baska.

Från Rijeka kan ni faktiskt ta färjan, trevligare än att sitta på en buss.
http://www.croatiaferries.com/rijeka-malilosinj-ferry.htm

Tror planerandet och utförandet av denna resan blir ett äventyr i sig :). Ha det så kul, Kroatien är fantastiskt!
10 mars 2014 15:37
Helt klart lättast är det att hyra bil, har ni möjligheten att göra det, så gör det! Vägarna är bra och det är lätt att hitta överallt. Samt att friheten med bil i Kroatien är underbar! Kan rekommendera ORYX som hyrbilsfirma.

Ang. buss så ska det finnas buss för varje ankommande flyg som kan ta er direkt från flygplatsen in till Rijeka, biljett köps ombord för 50kuna.

http://www.buscroatia.com/airport-rijeka-krk-transportation/