Besök och boende kvarneröarna Rab och Losinj

Av Eoj
8 jan. 2017 19:02
Visningar: 456
Vi tänker besöka några av kvarneröarna troligen Rab och Losinj i sommar. Undrar om någon har tips på trevliga boenden och platser att besöka eller bo på. Gärna nära bad men också på gångavstånd till lite stadsliv och restauranger. Terass eller balkong önskvärt.
EoJ
Av Ylvaaa
17 jan. 2017 19:33
Vi förälskade oss i Veli Losinj. Fantastiskt mysig by! Ligger även nära Mali Losinj ifall man vill se en större ort någon dag. Vi bodde inte i Veli Losinj då det var svårt att hitta boende där, men kolla in Vital hotel Punta. Hittade prisvärt boende i Mali Losinj där vi hyrde en lägenhet med terass och nära havet för n billig peng. Finns hur mycket som helst om man vill bo i Mali Losinj :-)

Underbar ö är det! Men planera in ett stop på Cres om ni kan. Helt fantastiskt!
Av Eoj
18 jan. 2017 21:13
Tusen tack! Då ska vi spana in veli Losinj och se om vi kan hinna med ett stopp på Cres. Hoppas vi kan hitta något som kan mäta sig med vår pärla - Rovinj!
Av Ylvaaa
20 jan. 2017 22:29
Vi var också i Rovinj, som är betydligt större och mer turistigt. Veli Losinj är en liten fiskeby med max 10 restauranger. Vill man ha mer liv är nog Mali Losinj ett bättre val. Nöjda blir ni nog oavsett, både Losinj och Cres är fantastiska!