Mali Losinj

Av Ylvaaa
2 maj 2015 20:53
Visningar: 1091
Hej,
Är det någon som har koll på området Zagazine i Mali Losinj?

Ylva
4 maj 2015 14:51 (redigerad)
Tyvärr inte, men jag har själv sneglat lite åt det hållet och är också intresserad av svar på denna fråga. Annars har jag varit mycket i Kroatien och favoritstället har senaste åren blivit ön Pag och själva staden Pag, då har man även nära till fastlandet och allt det som finns i området kring Zadar.

http://ettstorreeuropa.blogspot.se/
Av Ylvaaa
6 maj 2015 18:28
Vi kör Gbg-Kiel för att få en bekväm start :-) Sen planerar vi att stanna tre nätter i österrikiska alperna på vägen ner och på hemvägen tänkte vi ta en bit av romantiska vägen i Tyskland, i alla fall stanna i Rothenburg. Nån erfarenhet av något av detta?
6 maj 2015 21:27
Ja, ganska mycket faktiskt, vi har varit i Kroatien väldigt många gånger och då bilat ner och hem. Rothenburg har vi varit i mycket och kan varmt rekommenderas, här hittar du inlägg om staden i vår reseblogg:
http://ettstorreeuropa.blogspot.se/2013/12/rothenburg-ob-der-tauber-tyskland.html
Här är ett jättehärligt ställe i Rothenburg som barnen och ni lär gilla:
http://ettstorreeuropa.blogspot.se/2013/08/gaststatte-unter-den-linden.html

Bled i Slovenien är ett hett tips, ligger på gränsen till Österrike, bled och lite andra Slovenien tips hittar du här http://ettstorreeuropa.blogspot.se/search/label/Slovenien

Ett jättehärligt och extremt prisvärt boende i Österrike
http://ettstorreeuropa.blogspot.se/2013/08/aparthotel-forellenhof-waldner.html

Öststaterna är också mycket trevliga, Tjeckien har på sina ställen extremt cool natur och fantastiska priser! Du hittar många tips om det med på vår blogg.
Av Ylvaaa
7 maj 2015 11:28
Vad många tips! Tusen tack! Vi är som sagt nybörjare på detta :-) Vad tror du, behöver man boka boende i Rothenburg i början första dagarna i juli eller törs man chansa? Var är det trevligt att bo?
7 maj 2015 14:46
Ja, jag tror ni skall ta en titt på t.ex booking.com redan nu, om ni vet när ni kommer vara där, något hittar man väl annars ändå, men med små barn är det ganska skönt att veta vart man skall. På så vis sparar man tid, vilket alltid är bra.

Inne i gamlastan är väldigt trevligt, men det är också fantastisk fint nedanför Rothenburg vid floden Tauber. Sen går det ju att bo lite utanför också om man vill ta bilen en liten bit, oftast lite billigare.
Av Lan
11 maj 2015 17:58
I Mali losinj har jag varit några gånger,om jag förstår rätt efter efter kartan så är området ett bostadsområde, med en kort promenad ner till vattnet och går man åt andra hållet 5-10 min är man i "centrum"
Av Ylvaaa
17 maj 2015 12:32
Tack Lan! Är mali losinj ett vra val för att bo i. Efter att vi bokat har jag förstått att många föredrar att bo i Veli Losinj?
Av Mipec
17 maj 2015 12:52
Citerat från Ylvaaa:
Tack Lan! Är mali losinj ett vra val för att bo i. Efter att vi bokat har jag förstått att många föredrar att bo i Veli Losinj?
Vi bodde i Veli Losinj för några år sedan och tyckte det var en mysig liten by. Vi gjorde en utflykt till Mali Losinj en av dagarna och det var en liten stad, inte utan charm men betydligt mer hektisk och betydligt mer "modern" än Veli.
Av Lan
17 maj 2015 13:16
Ni har nog gjort ett bra val, facit har ni själva är ni har varit på båda ställena, skall bli spännande att höra vad ni tyckte.
Ett ställe som är väldigt lugnt på ön Cres är Valun
Av Ylvaaa
17 maj 2015 14:45
Tack för alla svar. Inte lätt att veta när man bokar. Men vi har lagt handpenning på en lägenhet i Zagazine (mali losinj),så vi satsar nog på att behålla det boendet. Samtidigt vill man ju få ut det bästa av semestern så verkar det inte bra kanske man borde tänka om....
Av Lan
17 maj 2015 14:54
Jag har varit på båda ställena och hade valt Mali Losinj pga ett större utbud av restauranger och att det är en mysig by
Av Ylvaaa
17 maj 2015 14:59
Tack Lan, nu lugnar du mig lite. Sambon börjar tycka jag är lite manisk 😜