Goa

Av Chrlju
1 mars 2014 11:11
Visningar: 423
Förstagångsresenär till Goa behöver tips. Vi gillar sol o bad och vill ha en fin strand och bad, vart är bäst att åka då i Goa?
Gärna lite tips på boende också hade varit bra.
Tacksam för hjälp.
Christer
1 mars 2014 20:38
Du får en massa bra tips på www.indien.nu. Annars kan jag tipsa dig om en fin strand i Palolem i södra Goa som är lugn och fin och vi bodde på Ciarans som är jättefint. http://www.ciarans.com/
Om man vill kolla på fler ställen så är ett tips där att stanna till vid taxiplatsen och gå längs stranden och kolla in ställen som ligger vid havet.
Vill du ha mer fart så bod vid Baga Beach i norra Goa och beger dig till Titos Lane där det är fart nästan jämt.
Bästa restaurangerna i norra Goa för min del är Fiesta på Titos Lane, O´Pescadore på Baga Road, Mermaid i Candolim.
Ang. boende så finns det ett bra hotell som Apollo har: Chalston som ligger vid havet och ägs av Maria från Sverige och Chalston.
Annars finns dt många bra privata pensionat som man kan hitta, har en favorit på Titos Lane som heter Hallmark Guesthouse http://www.hallmark-guesthouse.com/
Det finns bra rum att hyra på Martina Guesthouse i Maddo Vaddo också mycket nära havet och mycket bra familjärt, Även Octopussy har fina rum som ligger nära Martinas. Detta ligger i närheten av Calangute och trappan till havet som är en slags centrumpunkt.
Jag har varit 5 ggr i Goa och åker dit igen, min man kommer från Goa.
Mvh