Taxi resor Goa

9 okt. 2013 17:24
Visningar: 1424
Hejsan! tänkte kolla om det är någon som har erfarenhet av att åka mycket taxi i Goa och har bra koll på priser om man vill åka lite längre?

Ska på i Södra Goa men åka på en festival i tre dagar som är på candolim beach, ca 5.5 mil från vårat hotell. skulle vilja ha ett pris ungefär för enkel resa?

tacksam för alla svar mvh viktor
9 okt. 2013 19:33
Hej!

Jag har varit i Goa men kommer tyvärr inte ihåg vad det kosar att åka taxi.. Dock så kan jag varmt rekommendera att åka den lokala bussen! Det är superbilligt och ett äventyr i sig! Bussarna i Goa funkar bra och alla bussar utgår från staden Panjim, där ifrån kan du åka nästan överallt i Goa (även värt att se staden om man får lite tid över).

Det finns inte riktigt hållplatser och tidtabeller, men om man frågar sig fram brukar det mesta lösa sig :) Jag åkte nästan enbart buss i Goa och upplevde inga större problem :)

Ett annat tips är att gå in på indien.nu och ställa frågan i deras forum, där har dom väldigt bra koll på det mesta som har med Indien att göra :)

Lycka till och hoppas att du får en bra resa!
9 okt. 2013 20:45
Jag tror du fått svar på indien.nu.
Mats har svarat: Skall du bara åka ena vägen måste du betala även för returresan.
Priset blir detsamma om du låter bilen vänta och använder samma bil tillbaka.

55 kilometer x 20 rupier / kilometer x 2 (returresan) = 2200 rupier (230 kronor) + dricks.
Mvh
17 maj 2016 10:43
Jag reste i Goa år 2008, så priserna har väl ändrats men då reste vi ifrån norra till södra Goa.
Arambol till Palolem. VI stannade på vägen en gång och resan tog oss lite över 3 timmar och den var 10 mil om jag inte har fel. Vi betalade ca 1200 rupies. På den tiden har jag för mig ca 300 kr men jag kan ha fel. Vi tyckte det var bra pris för att åka såpass långt. Men oavsett om du åker kortare sträckor så är det billigt. Vi hyrde även motorcykel och gled runt med.
Mapusa marknad en stund inåt i landet från kusten i Goa var sevärd =)