Goa-kerela

Av Stoffer
15 aug. 2011 22:51
Visningar: 989
Skulle vilja få lite rese tips,vi kommer till Goa 10nov och funderar på att ta oss ner till Kerala ev till sri Lanka.tåg buss?
Av Annical
16 aug. 2011 09:22
Goa och Kerlea är underbart och helt klart värt en resa. 2009 gjorde jag resan mellan kerela till goa med nattåg. Det är de värsta 16 timmarna i mitt liv. Vi hade bokat en kupé och jag förstår att man inte kan förvänta sig en standard som finns i sverige. Men det var kackelackor och råttor på golv och vägg. Sedan hamnade vi bredvid toaletten som självklart bara var ett hål i marken. Det luktade inte jättegott när tåget stannade till och kissdoften kom över oss.. Minns att jag tvättade av mitt ansikte efter ca 8 timmar med en våtservett, den blev gul! Vill inte veta vart det gula kom ifrån....

Annars stängde min kropp totalt av under dessa resetimmar. Varken åt, drack, gick på toaletten eller sov. Jag satt bara och var förskräckt i allt äckligt.

Men annars stod det i lonley planet att om man fick chansen skulle man försöka med att åka tåg i södra indien och resan utanför tåget var ju fin när man såg solen gå ned.

Pratade med några andra som också reste runt i Indien vid denna tid och även de hade åkt tåg. Men deras tåg hade varit helt okej och inte alls den skräckupplevelse som vi fick uppleva. Så tror det beror på vilket tåg man har turen att få.

Har för mig att vi reste mellan kochi - Goa
Av Stoffer
17 aug. 2011 11:10
Oj det lät inte så trevligt,vi tar nog första klass tror jag=)
har du något bra boende tips när vi kommer till Karela?
Av Jennie1
17 aug. 2011 19:16
Hej. Själv flög jag ner till Kerala, men då får man ju inte se så mycket av landet. Mitt boendetips i Kerala måste få bli Varkala Kliff. Helt underbart, vill inte förklara för mycket, för att inte förstöra förväntningarna... Men badet når man genom att gå ner från klippan, har för mig att det inte var så mycket försäljare där, så man fick vara i fred. Middagen äter man med en helt outstanding utsikt över havet, uppe på klippan... Hoppas ni får en trevlig resa!!!!!

/Jennie
17 feb. 2019 17:00
hej har någon vart i puducherry på ostkusten? funderar på en avstickare dit från Goa jan feb 2020. något resetips?