Förslag på hotell i AO Nang

Av Sus73
3 mars 2010 07:36
Visningar: 351
Hej!

Vi är 2 vuxna och 2 barn (4 och 7 år) som tänkte avsluta vår Thailandstripp med några nätter på ett lite bättre hotell i AO Nang? Prisklass 1000-1500 kr/rum och natt. Några förslag?
3 mars 2010 12:30
När vi bodde i Ao Nang i april förra året valde vi ett Best Westernhotell som låg en liten bit från centrala Ao Nang. Men vadå, tog 10-15 minuter att gå in till 'smeten.
Nedan hittar du 2 länkar. Den första till listan över hotell, där kan du säkert hitta något som passar. Den andra direkt till vårt hotell. Det kostar inte så mycket som ni tänkt men det var härlig pool, med bar, på taket till baren var yacuzzi med vattenfall som föll ner över baren om du förstår vad jag menar ;-). Trevliga rum, bra personal, bra frukost. Lycka till med planeringen!

http://www.sawadee.com/hotels/krabi.html
http://www.sawadee.com/hotel/krabi/aonangbay/
3 mars 2010 13:49
Vi bor här i Ao Nang: www.aonangvilla.com

Två stora pooler + barnpool, ett fåtal meter till stranden, spa, massage, bra restaurang & kanonfrukost, nära longtailbåtarnas station mm.

Bokas billigast via www.sawadee.com
4 mars 2010 18:57
Vi bodde på Krabi Resort, det ligger på stranden i Ao Nang. Här kan du bo i rum i en 2-våningsbyggnad vid poolen eller bo i ett litet eget hus i trädgården. Stranden är inte bred när det är flod, men solstolar finns på en terrass några trappsteg upp. Trevlig restaurang vid stranden, där man även äter frukost. Liten lekplats för barn och barnpool. Det ligger vid huvudgatan, så du har massor av restauranger och affärer utanför hotellet.