Stöd Ukraina

Travelfuns blogg

Måndag 2 Augusti 2010 - Las Vegas

Weekend in Las Vegas

Mitt i öknen, efter "Death Valley" uppenbarar sig helt plötsligt en stad från ingenstans...Las Vegas går helt enkelt inte att beskriva med ord, man måste se det själv. Minst en gång i livet. Det är en nöjesplats för vuxna utan dess like.
Alla hotell har olika teman. Här hittar man ex "i Paris" Eiffeltornet, Triumfbågen mm. I "New York New York" kan man gå över Brooklyn Bridge och åka Berg och Dalbana in och ut ur hoteller som är uppbyggt som Manhattan.
I Venedig, Italien, kan man åka gondol genom floden och taket är gjort som en himmel, och det verkligen KÄNNS som om man är utomhus...

Man hittar ett hotell som ser ut som en Pyramid, Sfnixen, Hyeroglyfer mm i Luxor, Ceasars Palace, en VULKAN som får utbrott, Madame Toussods, Fontänen utan för The Bellagio (där de spelade in Oceans Eleven). Det var också den häftigaste lobby jag varit i kan jag säga... Det finns shower, även gratis som ex "Piratskeppet". Allt finner man lätt längst huvudgatan.

Vi bodde på Hyatts Place, ett riktigt bra och prisvärt hotell mitt emot "Hard Rock Cafe". Efter att ha sett så många sevärdigheter vi orkade med i värmen (40 grader C på kvällen...) gick vi på Madame Toussue, shoppade, åkte till Las Vegas skylten mm.

Det blev också ett besök i "Down Town" där de byggt ett tak som är en ljusshow som visas varje halvrtimme...
Det var häftigt :-) Ska ladda up filmen...

Efter att ha varit i Vegas finns det inget som chockar än längre..
Har sett tjejer i bröllopsklänningar stå i kö till kapellet (Say I do- drive thru!). Jag har heller aldrig sett ett större party..Alla partajar på gatan (vissa svimmar i värmen. Ambulansen hämtade en tjej på bår och bar i väg, men folk bara fortsatte festa..) Man kan köpa drinkar på flera liter i ex gitarrer med sugrör, vinglas stora som en hink, Eiffeltorn, eller ca 1 m stora drinkar...) Och Elvis mm...alla möter man här. Och Limousiner...Har nog sett minst tusen denna helgen.

Då har jag inte ens nämnt alla Casinon... Jag testade (så klart) men är inte så mycket för spel så det blev ingen större vinst eller förlust.

Förutom ovanstående har jag roat mig med shopping på Del Amo shopping mal, outlets mm, tagit en kvällstur till den berömda piren i Santa Monica mm.I morgon bär det av till Universial Studios och på onsdag blir det City Tour och sedan en sväng till Hollywood. Aktiviteterna här tar aldrig slut.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet

Senaste bildkommentarerna

Kindbom
Kindbom säger om Travelfuns bild "hugh hefner":
Häftigt!
15 mars 2012 15:09
Ingemar_e
Ingemar_e säger om Travelfuns bild "Las Vegas":
Karin, hon är ju på Travel! Håller med om bilden.
9 augusti 2010 23:07