Stöd Ukraina

Ellismellis blogg

Söndag 16 Mars 2008 - Göteborg

Vilken TUR jag hade som åkte till mässan......

......vad många länder jag fick uppleva......och inte behövde jag passet.
I själva Göteborg var det kallt och blåsigt, ingen sol eller värme (något jag uppskattar på mina resor) men ändå så fanns hela världen där.

Vad hade jag för förväntningar på mässbesöket? Självklart så var det Reseguidens monter som jag besökte först. Där fanns en uppsjö av medlemmar och medarbetare till Reseguiden. Den första jag hälsade på var Kustaffe, mycket trevlig prick och precis som jag hade förväntat mig. Det är roligt att få vara en av hans vänner.
Ja och sen stötte jag i hop med Robb, honom hade jag pratat med (här på Rg) kvällen innan jag åkte till Göteborg. Precis som Kustaffe var Robb en mycket trevlig och pratsam medlem. :-)

Jag kunde ju inte annat än att spana in alla reseguiden-tröjor...med medlemmar i......och visst fanns det flera jag kände igen men det verkade inte vara många som kände igen mig....(förutom Kustaffe och Robb). Jag trodde nog jag skulle få mer respons i och med att jag ändå hade haft plats 5 bland finalisterna i tävlingen. Ja, ja...men vad gör det, det var ju inte därför jag var där.

Eftersom jag har en USA-resa att se fram emot så hade jag tänkt att jag skulle besöka montrarna där USA representerades och jag traskade dit..... Fick jag den informationen som jag hade förväntat mig? Svaret är tyvärr..nej. Swansons monter som var mitt huvudmål var liten och jag hade räknat med att Sveriges största USA-specialist skulle ha en STOR monter.... Nej, det hade dom inte och verkade dom intresserade av att marknadsföra sig till mig....svar: nej.
Okej tänkte jag och gick vidare till en granne....med Florida som mål. Dit hade jag ju tänkt att åka så där borde jag kunna få mycket tips, trodde jag... Vad blev vi rekommenderade? Jo, det är bättre att åka till Västkusten när man är lite äldre..????!!!! Är jag gammal? Fyller 40 och min respartner är 40!! Det är mer för dom yngre på andra sidan..... Stranden skulle också vara bättre på väst och vågorna höga i öster....
Vi frågade om vädret, (vi har ju blivit upplysta av andra medlemmar) att det var orkansäsong just när vi ska dit. Vad säger han i montern då? Ohh...now.... It´s perfect weather in Florida in september, in whole Florida.
Behöver jag berätta att vi lämnade amerikanen och gick vidare..?

I övrigt då? Blev jag inspirerad och tog jag med mig 15 kg reklam hem? Nej, jag var inte där för att bli inspirerad, jag var där för att vinna samtidigt som jag visste att jag inte hade vunnit. Jag var där för att få lite bra information om USA men blev en aning besviken..... Några 15 kg reklam följde inte heller med hem.

MEN jag mötte en del kändisar (förutom Vigor Sörman)..... Det gick ju inte att missa Patrik Sjöberg, han var ju längre än alla andra. Sen sprang jag på Nicke Nyfiken, det gör man inte var dag och kan ni tänka er?? Jag trampade på Lena Ph när jag mötte henne och Orup. Vilken fantastisk lördag jag hade!

Och vet ni vad? Nästa år ska jag till TUR-mässan igen och se om jag har tur.....
Dela med andra:    

Kommentarer
Veiken säger:
Jag säger som Crista! Det ät inte så lätt att känna igen någon i verkligheten som man bara "träffat" på nätet. Ge dig tillkänna nästa gång! Om du då kännar igen mig! Kul att träffas på riktigt.
Postat 2008-04-12 09:34  Anmäl
Robb säger:
hej på dig.
när drar du till usa då. jag älskar usa, skulle vilja åka minst en gång om året. nu är det riktigt billigt också.
ha det nice. nästa år kan ju du stå i montern o promota ???kanske indien.
Robb
Postat 2008-04-12 09:31  Anmäl
Kustaffe säger:
Hej Ellis
Kul och trevligt att läsa din blogg ooch tack skall du ha synd bara att pratstunden inte blev längre vi hant ju bara i stort sett hälsa på varandra. Det var trevligt att träffa alla reseguidare där på mässan kan du tro. Kul bilder du tagit och du fick tydligen ut något av besöket trots att USA- upplysningarna inte blev till belåtenhet.
Äldre?????- förstår att du kände dig nertryckt i skorna, men jag tror att du får en bra resa i alla fall, hoppas jag.
Hälsningar och kram
AFFE
Postat 2008-03-16 21:20  Anmäl
Crista säger:
Synd att jag hade så dålig koll...men hade du haft sarongen på dig hade jag nog reagerat :-)
Men visst är det väl kul att få träffa medlemmar på riktigt.
Postat 2008-03-16 19:20  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet