Stöd Ukraina

Leroslovers blogg

Torsdag 2 Oktober 2008 - Desenzano del Garda

Var forsta hela dag har

Efter en lang resa igar. Framme i Desenzano vid 20 tiden pa kvallen. Forst hade vi missforstand om vilket hotell som var bokat, det var inte vi som var ansvariga for det. Till slut fick vi reda pa att det var Hotell Vittorio och inget annat som var bokat. Jattefint hotell vid en liten privatbatshamn, bra rum och en jattebra frukost :-)

Vandrade omkring lite i staden igar kvall. Jattemysig! Ser verkligen fram emot att fa se den i dagsljus ocksa.

Tyvarr ar det inte stralande solsken som vi hade hoppats pa utan dimmigt och molnigt. Men det ar ganska varmt. 15-20 grader ca. Det verkar inte direkt lage for ett dopp i sjon, lite for kallt for det tycker iaf jag.

Eventuellt skall vi ta oss upp till ett kloster som heter Madonna di Corona som ligger helt fantastikt uppbyggd i princip pa en bergvagg. Googla namnet sa hittar ni en deras hemsida, kolla in bilderna. Dessutom ar det marknad under formiddagen i Bardolino, en av dom andra staderna kring Gardasjon. Sa vi aker kanske dit. Vi far se.

Det hander en del i staderna som ligger har i sodra Gardasjon. Honungsfestival i Lasize och vinfestival i Bardolino. Vi kommer med all sakerhet att ha fullt upp :-)

Ha en bra dag!
Dela med andra:    

Kommentarer
Buddha säger:
Hej! Var ut och googlade på klostret.....måste vara en fantastisk upplevelse! Vilken byggnad....och en otrolig plats att bygga ett kloster på !!
Hoppades ni hade det bra, hälsn Anette
Postat 2008-10-04 11:01  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet