Stöd Ukraina

Travelmanias blogg

Måndag 17 Februari 2014
Resealbum: Malaysia 2014

Sol och salta stänk!

Idag testar vi stranden!
En utsökt frukost börjar dagen.Frukostbuffén har allt. Man får plocka frukter från ett bord som sedan ges till en servitör och han gör färskpressad juice. Mycket gott.
Sedan är det stranden som hägrar. Man får bara bada på en sida av ön. Dit tar man sig med hotellets shuttle-service. Vi tänkte att vi tar den dit och kollar om man kan gå tillbaka. Det visar sig att det nog inte ens är att tänka på då vägen går över ett berg och ned på andra sidan. I 34 graders värme och kraftigt branta backar får det bli bil hem också. Efter ett par minuter så är vi framme vid stranden. Vi funderar om det är något fel eftersom vi inte ser några människor. Oj vilken strand. Vit sand mjuk som sammet breder ut sig mot det grönaste hav jag sett.
Jättevackert!! Ett trettiotal solstolar står utsprida i prydlig ordning på stranden. Vi slår oss ned och genast kommer en kille fram med ishink fylld med vattenflaskor samt handdukar. Här njuter vi av lugnet och solen och det varma vattnet fram till lunch. Då masar vi oss de 50 meter till restaurangen och avnjuter en utsökt lunch och kall öl.
Här finns en mycket fräsch byggnad med toaletter och dusch. Till och med med AC……på stranden.
Vi tillbringar eftermiddagen i var sina solstolar och beger oss tillbaka när hunger ger sig till känna igen.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

God mat
9 år sedan
Mysiga gränder och vackert väder
9 år sedan
Fem små byar
9 år sedan
Planering
9 år sedan
Hotel Argento
9 år sedan