Stöd Ukraina

Metalgirls blogg

Torsdag 4 December 2008 - Thailand

Sista dagarna på Koh Chang

Måndag : Vi vaknade och såg att det var högvatten. När vi gick ner till stranden fick vi gå med vatten upp till knäna =D Halva stranden var borta! På stranden träffade vi några svenskar (la sig bredvid oss) som hjälpte oss gräva "vallgravar" & murar av sand, hehe. Vi slappade på stranden nästan hela dagen. På kvällen åt vi middag på Treehouse och dessert som var pannkakor med choklad, banan & kokos + en Oreosshake, supergott!

Tisdag : Var på stranden på dagen. Tog en lunch på restaurangen alldeles vid stranden. Låg kvar länge på stranden och tittade på solnedgången. Sen åt vi middag på vårt eget ställe, dom hade ju så himla bra mat där! Vi sa till Igan & Shannon att vi skulle dricka öl på Zion bar efter maten och dom sa att dom skulle komma dit senare och festa med oss =) Nice! Blev en väldans massa öl + endel drinkar. Vi diskuterade en massa med Shannon & Igan, även Kostas, dom 2 som ägde baren och.... typ alla som kom dit, hehe. Sen började dom bjuda oss på tequila oxå, hjälp! På slutet sa Bobo att vi antingen måste gå hem eller så fick jag dricka upp hans öl för annars skulle han spy. Haha! Vilken kväll! Var nog största "festen" hitills =D

Onsdag : Vi hade ju beställt en båttur denna dag....typiskt nog. Dagen efter vi festat som mest! Jag var sliten och Bobo var riktigt bakis, inte det bästa när man ska ut och åka båt direkt. Men vi tog oss ner på stranden ändå, båten gick vid kl 10. Vi började prata med en trevlig tysk kille som oxå var bakis (och sedan sov halva båtresean, hehe), visade sig att han hade nå slags bakispiller t.o.m! Bobo mådde ganska illa så han gav bort en tablett till honom, snällt =) Efter att ha tagit den, vilat lite och fått i sig lite melon & ananas så mådde han bättre. Efter lunchen (den var god & stark, thai helt enkelt, hehe) var man som en ny människa igen, jag hade badat lite (från båten) dessutom. Vi fick snorkla och kolla in lite fina fiskar. Vi stannade till vid en superfin ö; Koh Wai. Underbart vatten! Och fin strand. Tog många bilder där. Och drack kall läsk (och åt lite chips) i solen, mysigt. På tillbakaresan stannade vi vid en ö med en massa klippor där vi fick slänga alla rester (av frukten) till några apor, dom var söta =) På kvällen bestämde vi oss för att vi skulle äta massor! Vet inte varför...bara kom på det, lika bra att passa på när man kan (är ju så billigt). Så vi beställde in flera drycker, massor med förrätter, huvudrätt & dessert. Sjukt gott!!!


Torsdag : Sista dan! Vi tog det extremt lugnt (hade redan beställt båt & buss till Bangkok). La os en bit bort på stranden där det knappt var nå folk alls. Bobo låg och läste på stranden och ja la mig på en plast/badmadrass ute i vattnet och hade det skönt =) Vi åt en god lunch och innan solnedgången gick vi till stället vi bott på förut, Nature Beach, för att få massage & foot scrub. Det var härligt! Vi tog det lugnt på kvällen, gick ut och åt middag & drack en fruktshake. Pratade lite med Shannon & Igan och packade, kollade internet, och längtade (tillbaka) till Bangkok....... :)
  • Dela med andra:    

    Skriv kommentar
    Arkivet
    Visa alla

    Senaste inläggen

    Helvetesresan!
    11 år sedan
    Tubing Nam Xong
    11 år sedan
    Hoppsan!
    11 år sedan
    Gränsen
    11 år sedan
    Slappa på Koh Chang, dag 1
    11 år sedan