Reseekonomens blogg

Torsdag 14 Mars 2013 - Kuala Lumpur

Shopping i Kuala Lumpur

Oavsett om du letar efter budgetfynd eller designerpärlor ser Kuala Lumpurs shopping till att du blir nöjd. Bukit Bintang är stadsdelen med det största utbudet där här finner du allt från tjusiga shoppingcenter där det nästan behövs tyghandskar för att våga ta i någonting till elektronikinriktade shoppingcenter med prylar som man inte visste att man behövde förrän man såg dem. Här hittar du även flertalet av de köpcenter som beskrivs nedan.

Pavilion KL – för Kuala Lumpurs fashionistas. Överdådigt med pelare liknande ett grekiskt tempel men istället för ett altare huserar här 450 läckra affärer. Detta är ett riktigt häftigt ställe med stort utbud av både internationella designers och lokala detaljhandlare. Vid kvällsshopping finns det möjlighet att ta en paus på någon av de mysiga pubarna eller restaurangerna som ligger utanför köpcentrumet i esplanaden mot KLCC och Twin Towers. Tokyo Street är det nyaste tillskottet i köpcentrumet och bjuder på det bästa från Japan i form av mat, kultur och shopping.

Mid Valley Mega Mall – ett megakomplex bestående av 430 affärer, 2 hotell och 30 kontor. Här finns många populära internationella affärer tillsammans med det lokala utbudet. Eftersom det är beläget en bit utanför den gyllene triangeln så tar du dig lättast hit via taxi. Väljer du istället tåget så sikta in dig på den närmsta tågstationen Bangsar. Fortsätt därefter resan med någon av gratisbussarna U66, U84, U85, U87 och T631.

Läs resten av mina tips och andra saker som du kan hitta på i Malaysia genom att klicka på länken:

http://www.forex.se/Reseekonomen/Varlden/Asien/Malaysia/
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet