Stöd Ukraina

Brigittas blogg

Torsdag 11 Oktober 2007

Reseplanerna omsätts till verkligheten

Har planerat en resa till Thailand, Koh Samui och Bangkok sedan början av juli och nu har äntligen alla bitar fallit på plats. Flygen är bokade, hotellet i Koh Samui är klart. Väntar bara på svar från Asia hotell i Bangkok och på prislappen!!
Det blir inte billigt, då vi vill åka i Premium Economy med Thai, fast de är billigare än SAS. Fairhouse Beach and Resort på Koh Samui hade jag som det bästa alternativet och Marika som varit där bekräftade att det är toppen. Det är bra med reseguiden och alla kompisar man kan rådfråga där. Tips från någon som varit där är alltid guld värd. Asia hotel har jag bott på 5 gånger tidigare och det är ok med ett jätte bra läge i Bangkok.
När ska resan ske? Jo den 26/1 2008 åker vi och är borta till den 10/2. Inte så länge, men man måste tyvärr ta hänsyn till jobb, semester och tjänsteledighet.
Dela med andra:    

Kommentarer
Brigitta säger:
Ja det är nästan som Buisness. Bredare stolar mer benutrymme, stolarna går att fälla mycket längre bak och man får bättre mat. En light-variant av buisness. Har man sedan tur, så blir man uppgraderad till Buisness och då har du en stol som blir som en säng. Det kostar ca 4.500:- mer för denna klass till Bangkok.
Postat 2007-10-12 19:21  Anmäl
Romha säger:
Vad är Premium Economy? Liknar det Buisness class ? Det är ju en lång resa med många flygtimmar så bekvämligheten har rätt stor betydelse speciellt om man är lite långbent oxå. Vore kul att höra vad skillnaden från vanlig economy är.
Postat 2007-10-11 22:32  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet