Stöd Ukraina

Kin82s blogg

Tisdag 25 November 2003 - Phuket

Patong Beach

Kom hit till Patong idag och hittade asfint boende nastan direkt. Bor for 450B (jag prutade ner det fran 550B, yes!) i ett nybyggt guesthouse med tva stora skona sangar med annu skonare kuddar. Vi har tv och kylskap och hela koret, ni anar inte vilken lyx det ar efter att ha bott i ett ratthal pa Phi Phi (se bilderna sa forstar ni!). Det ar extremt turistiskt med prostituerade overallt, men jag tycker anda om det pa nagot satt... kanske for att vi inte bor alldeles mitt i allt! Vi ska stanna har nu en vecka till Petras mamma o syster kommer, men det blir nog en del utflykter under dagarna sa man inte ar har hela tiden. Far val se det som en chartervecka eller nagot, haha! :)
Kom fran Phuket Town imorse med lokalbussen (15B istallet for tuk tuk for 300B, ett tips!), dar vi bara var tvugna att shoppa lite pa Robinson!! Det blev ett par jeans och lite underklader... hihi!

Phi Phi var helt underbart! Lite for mycket svenskar dar, men jag hade kul anda. Vi traffade pa Klas gamla lumparpolare Anders och hans kompis Espen som vi festade med en del. Sen traffade vi vara gotlandska kompisar fran Koh Pha-Ngan ocksa, grymt trevliga!

Forsta kvallen var vi pa Reaggebar dar det var thai boxning, kanske lite fejkat men det var kul att se!
Dan efter blev det stranden, dar vi byggde ett fetestort sandslott - titta pa bilderna sa far ni se. En hund tyckte in om vart fina verk sa han gick pa det och kissade lite ocksa. Sen tog tidvattnet det, men det var fint sa lange det varade! Pa kvallen blev det Groo och annu mera fest :)

Dan efter akte vi pa en underbar snorklingstur!! Akte runt till Phi Phi Lay och snorklade vid Maya Bay, sag Bamboo Island dar vi akte lite kajak. Sa otroligt fina oar - verkligen paradiset! Jag vagade mig ut och snorkla vid shark point ocksa men jag sag inga hajar dar... fast det var nagra som gjorde det sa jag kan ju faktiskt saga att jag simmat vid hajar anda! :) Stannade vi monkey beach dar vi sag aporna pa stranden... stannade pa baten och matade tigerfiskar med ris istallet!
Blev fest pa kvallen dar ocksa, men dan efter var vi sa trotta sa vi sov fram till ett - langsta sovmorgonen hittills! Skont!

Pa kvallen traffade vi pa Mick, Julie och underbara lille Jamie... dom vi traffade pa baten under upploppet! Mick holl pa att gora en bamboo tatuering, vet inte riktigt skillnaden mot vanliga men dom gor dom med bambustra istallet. Bestamde traff med dom senare pa kvallen, sa nar vi kom dit gjorde han en till (han ar tatuerad over hela kroppen redan sa..), sen gjorde Petra sig en efterlangtad tatuering pa armen. Och det hela slutade med att jag (mamma, forbered dig pa en chock) gjorde en liten pa foten... ;) (hoppas du inte dog nu)
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Resfeber
16 år sedan
Hemma igen
16 år sedan
Back to Europe
16 år sedan
San Francisco med fest och shopping
16 år sedan
Los Angeles
16 år sedan