Stöd Ukraina

Sundhis blogg

Onsdag 27 December 2006

Panama city - Bouqete

Antligen skulle vi fa en skon nattsomn pa bussen mot David.
Det var de skonaste bussaterna vi nagonsin suttit i. Vi sov gott tills vi trodde att vi var framme. Mitt i skogen taandes belysningen i bussen och den stannade. In kommer en man i reflexvast med texten Immigratione. Han ville se pa vara pass och alla i bussen fick legemitera sig. I Monas pass hittade han forst inte Visastampeln sa hon blev lite nervos att hon inte skulle fa fortsatta. Sen akte vi vidare.

Vi fyratiden nasa morgon var vi framme i David. Da var det bara att hitta bussen som skulle ta oss till Bouqete. Inte sa svart. Vi hoppa ombord och det lat som ett jetplan satte igang. Ingen djuddampare. Alla avgaser akte rakt in i bussen sa det var en mindre trevlig bussresa till Bouqete. Detta var ocksa en avlagd gammal skolbuss.

Klockan sex var vi framme i Bouqete. Da var det dags att leta boende. Vi borjade med ett pensionat som vi hort mycket gott om, inga rum. Gick tvars over gatan till ett hotell, de hade ett rum for en natt, vi tankte stanna tre natter. Gick till ett Hostel hogre upp i stan som sag trevligt ut pa utsidan. Det var det inte pa insidan. Vi trodde att lopporna skulle anfalla. Men han kunde erbjuda oss rum. Tre i sangar i ett rum med fyra andra backpackers och en i tvattstugan. Vi avbojde...

Gick till ett annat pensionat som vi hade hort var bra, agaren lag och sov nar han vaknade sa han att det var fullt. Vi borjade trottna pa letandet och gick till ett hotell till. Ja, det fanns ett rum tll oss. Sa dar bor vi nu. Klockan var nu runt 9 och vi la oss och sov. Sov till klockan 2.

Nar vi gick upp var det dags for frukost, lunch och mellanmal. Sa vi gick runt i omgivningarna och enlangre promenad i bergen. Vi var tillbak nar det var morkt. Vi somnade gott och sov 8 timmar till nasta morgon.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Lima dag 2
17 år sedan
Lima
17 år sedan
cusco
17 år sedan
Machu Picchu
17 år sedan
Ollantaytambo dag 2
17 år sedan