Stöd Ukraina

Sanders blogg

Måndag 28 Mars 2016 - Los Angeles
Resealbum: WestCoast 2016

Mot änglarnas stad

Vi började morgonen i Solvang med gruppträning. JK var träningsledare och genomförde ett 7-minuterspass med diverse övningar, någon av herrarna missförstod stundom instruktionerna.
Efter passet väntade hotellfrulle. Jenny blev genast varse hotellets pannkaksmaskin, smetblandningen inte helt på topp men uppfinningen fick 5+, vi funderade på att demontera och ta den med oss hem. Vi lämnade Solvang och gled åter ner mot kusten. Vi cruisade förbi Santa Barbara och stannade sedan på ett stort Outlet i Camarillo där det handlades en del plagg, bl.a. fyndades Levis-jeans till 25-30% av svenska priset. Efter handel togs en snabb mexikansk lunch utan "mexikansk hetta".
Nästa anhalt var Malibu där vi enbart gled förbi helt utan Pina Colada, men vår första tankning genomfördes efter visst problem med våra kreditkort. Efter Malibu nådde vi slutligen LA, vi bestämde oss för att besöka piren vid Santa Monica innan vi åkte mot hotellet. Man kan minst sagt säga att det blåste orkan vid piren när vi klev ur bilen. Trots att de blivit "blåsta" på sol & bad bjöd brudarna på schyssta baywatchlookar.

Efter piren gled vi i sakta mak mot hotellet, blev snabbt varse stadens trafikmängder vilket gjorde att Santa Monica - Hollywood tog ca en timme. Hotellet Hilton Garden Inn var dock till stor belåtenhet. Rymligt å rent.
God natt, i morgon väntar kändisar!!!
Dela med andra:    

Kommentarer
Leifca säger:
Härligt att ni har det så bra ihop. Vi ser fram mot fortsättningen av eran häftiga resa. Kram
Postat 2016-03-30 18:17  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Resortbesök Palm Springs
8 år sedan
Kasinostaden
8 år sedan
Grand Canyon
8 år sedan
Ökenresa
8 år sedan
3 Dagar i San Diego
8 år sedan