Stöd Ukraina

Sanders blogg

Söndag 27 Mars 2016 - Solvang
Resealbum: WestCoast 2016

Helt magiskt

Denna dag började med en dehttp://www.reseguiden.se/forum/bilder/foto-efter-kusten-big-sur-kalifornien-usa-... träning, några herrar råkade dock fastna i sänglinnena. Efter utcheckning hittade vi till Jennys stora förtret inte på ett pannkakshak som vi blivit rekommenderade av sötingen hos Avis. Men vilken väg vi fick uppleva, vi är mållösa. Går inte att beskriva i text. Grönska, branta stup, klippor, vatten , stora vågor.....ja allt som naturen kan erbjuda. Fantastico.
Våran påskbrunch intogs på ett litet kafe/taverna i början Big Sur, River Inn Country dining. Väldans god frukost dock med "turistpris". Sedan följde en snabb glasspaus i slutet av de mer kuperade delarna av kusten, Ragged Point. Toa å dyrglass :-) men ändå trevligt med stopp för att begrunda omgivningarna.
Vid slutmålet Solvang visade det sig att påsken medför lite tidigare stängningstider men minimarket fixade de mest påträngande "behoven". Kvällsmys på uteterrassen följde. Dagens chaufför Berra upplevde dagen i fårrden som en navigation mellan vågor, stort fordon och många böljande svängar. Ha det gott!!

Dela med andra:    

Kommentarer
Leifca säger:
Vilket äventyr, vilka vyer, fina bilder. Vi följer er med spänning. Kram till alla. Leif & Margareta
Postat 2016-03-30 09:46  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Resortbesök Palm Springs
8 år sedan
Kasinostaden
8 år sedan
Grand Canyon
8 år sedan
Ökenresa
8 år sedan
3 Dagar i San Diego
8 år sedan