Stöd Ukraina

Sanders blogg

Tisdag 29 Mars 2016 - Los Angeles
Resealbum: WestCoast 2016

På plats bland stjärnorna...

Efter ännu en skön natts sömn vaknade vi till solen i Los Angeles! Efter frukost på sängen var vi laddade för nya upplevelser. Tog på oss sköna skor och gick ner till Hollywood bolevard för att gå bland stjärnorna....
Vi stötte på både ena och den andre.....tjejerna blev nyfikna på trollska paket :-)
....grabbsen diggar metall
Berra och Matte investerade i en pinfärsk singel av "Burt Reynolds" (eee oklar signering)....måhända nästa sommardänga i Sweden.
// Kvällens bloggare: Misse O.

Därefter tog vi oss en tur med tunnelbanan för att kolla in andra stadsdelar. Vi siktade på "downtown" men hamnade i "little mexico"......mycket latinos å espanolaskyltar. Vi hittade iallafall en bufferestaurang där det mesta stod tillbuds förutom steaks and burgers.
När vi kom tillbaka till hotellet var det skönt att krypa ner i den varma utomhusjacuzzin. Som avslutningen på kvällen gick ner på stan igen för att uppleva LA by night. Där hamnade vi mitt i ett polisdrama där vi omringades av ett tiotal polisbilar och en polishelikopter med strålkastare som sökte för fullt. Vi blev tillfrågade om vi sett något men fick inte veta vad som hänt...bilden nedan visar crimscene innan helikoptern började lysa upp platsen.

Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Resortbesök Palm Springs
8 år sedan
Kasinostaden
8 år sedan
Grand Canyon
8 år sedan
Ökenresa
8 år sedan
3 Dagar i San Diego
8 år sedan