Stöd Ukraina

Trebs blogg

Tisdag 27 September 2005 - Göz
Resealbum: Dreamtrip

Mellec

Lat N 36° 02,67', Long E 32° 41,06'
Idag: +29 °C (84.2 °F)

Förutom att transportera oss de resterande cirka 60 milen längs den Turkiska sydkusten fram till den Syriska gränsen, har vi pysslat om ”Ullas gamla pärla” idag. Vi fick ett mail från några som jobbar på Posten, Kolvägen i Sundsvall. De hade känt igen vår SAAB från ett reportage i lokaltidningen. Ulla som jobbar på Posten har varit ägare till SAAB:en under tolv år. Nu följer Ulla och hennes arbetskamrater med spänning den gamla SAAB:ens öden och äventyr ute i världen.

Trots att bilen nu gått sina modiga 22 000 mil så går den som en dröm. Igår insåg vi att vi just passerat 2 000 mil sedan lämnade Sundsvall, för något mer än fyra månader sedan. Vi är så nöjda med bilen, framförallt sedan vi höjde den i bakändan. Det är svårt att tro att tre centimeter ska göra någon skillnad – men det är verkligen skillnad.

På en mack träffade vi Mr Haluk Öztan som är sälj chef på Sandvik i Istanbul. Han varnade oss för att röra oss i de östra delarna av gränsen mellan Syrien och Turkiet där det är oroligheter. Vi siktar på gränspassagen Antakaya – Halab istället.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Sundsvall
16 år sedan
Sundsvall
16 år sedan
Gävle
16 år sedan
Göteborg
16 år sedan
Kinnekulle Ring
16 år sedan