Stöd Ukraina

Famlofquists blogg

Torsdag 23 December 2010 - Koh Lipe

Lillejul

Vaknade av en strålande sol och blå himmel –Härligt. Idag har vi haft en underbar dag och bara njutit av dagen till fullo.
Vi bestämde oss för att ta en promenad/upptäckstfärd. Vi hann inte går så många meter innan vi stötte på ett trevligt par från USA som vi pratade med länge och väl. Detta är det som är så mysigt med att resa, man träffat nya människor som man aldrig hade mött. Att byta erfareneheter och tips är så givande.
Idag har badat och badat.Gustaf har haft en riktig baddag. Gustaf har badat med en pinne hela dagen.
Medan vi andra strosade längs vattenbrynet var Gustaf mer under vattnet än över.

Nästa stop blev såklart hos hos Mr Gong där vi slog oss ner för en fika och lite paus.
Sedan fortsatte vi längs Sunrisebeach . Bredvid Mr Gong ligger några enkla bungalows som vi kommer att bo i nästa gång vi kommer dit. De heter Varin II, väldigt enkla bambuhyddor men har ett helt suveränt läge på stranden och närheten till bygatan.
Längs Sunrisebeach ligger det en både enklare boende samt lyxboende. Castaway Resort är också ett fint ställe att bo på, och där bor mest dykare då det är ett PADI ställe. Otroligt fina bungalows i 2 våningar med ljuvlig utsikt.
Tvärr så bygger de lite för mycket och skickar undan urinvånarna Chao Leh som de kallar sig.
Just nu höll de på att bygga ett lyxresort precis vägg i vägg och det är inte så kul tycker jag. Det är det som är charmen med att få komma ut till Koh Lipe

Vi stannade och badade i en liten liten vik där vi var alldeles ensamma. Gustaf och jag byggde i sanden, Stefan läste och Williiam bara låg och njöt. Vi hade köpt några mango som vi delade och oj så goda de var.

Kvällen spenderade vi på Pattaya beach där vi satt med fötterna i sanden och tittade på solnedgången, och åt gott, sämre kan man ha det en Lillejul 
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Ännu ett Hajdyk
11 år sedan
Tropisk storm
11 år sedan
Upptäcksfärd och skumtomtar
11 år sedan
Dykning med hajar
11 år sedan
Framme på Malapascua
11 år sedan