Stöd Ukraina

Jambo_habaris blogg

Fredag 27 Januari 2012 - Mombasa

Kenyaresa 2012

Några resor blev det under 2011, bland annat en snabbt beslutad resa till Kenya, se resealbumet en oplanerad resa. Ut över denna resa besökte vi Paris under sommaren och gjorde 2 resor med bil i Europa.

När vi var i Kenya 2011 beslutade vi oss att försöka långtidshyra ett hus här på Mombasakusten. Vi fick kontakt med en samfällighetsförening i Tiwi med 20 hus alldeles intill stranden. En medlem kunde tänka sig att hyra ut sitt hus till oss och så blev det. Sitter på terrassen och skriver detta, det är mörkt, stjärnklart och jag hör vågorna som bryter mot revet.

Nu har vi varit här drygt en vecka, håller fortfarande på med inhandling av alla nödvändigheter. Eftersom det inte finns någon restaurang i närheten lagar vi de flesta måltiderna själva. Det är en massa små detaljer som behövs för ett hushåll så som socker, salt, kryddor, mjöl, ja det skulle säkert gå att fylla sidan med allt man behöver.

Utöver att laga mat gör vi inte mycket i huset då vi hyrt in hjälp med alla andra sysslor. Så vi har god tid att ägna oss åt vad vi vill.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet