Stöd Ukraina

Micke73s blogg

Lördag 2 Juni 2007
Resealbum: Turkiet

Karthago Airlines

När vi bokade vår sommarresa i våras tänkte vi att vi skulle prova på All Inclusive konceptet. Detta särskilt eftersom vi ska resa med vår nu ettåriga son för första gången på en längre resa. Sagt och gjort bokade vi en resa med Nazar till Tunisien. Säker sol och en inte alltför lång flygresa (jämfört med andra solsäkra resmål som till exempel Thailand). Ett stort fint hotell med många pooler och i direkt närhet till stranden.

Enda orosmomentet var flygbolaget vi skulle resa med – Karthago Airlines. Hur i hela världen kan man döpa ett flygbolag efter en stad som blev totalförstörd?! Då kan man lika bra döpa dem till Crash to the ground Airlines.

Avresan skulle varit igår men i onsdags ringde Nazar och berättade att resan blivit inställd på grund av att flygbolaget ställt in sin flygning. Kanske lika bra det?

Nu blir det en motsvarande resa till Turkiet istället...
Dela med andra:    

Kommentarer
Micke73 säger:
Tackar...:-) Jodå, det gick bra och han var en strålande resekamrat. Dock blir det ju lite begränsat i vilka utflykter man kan åka på men det tar man gärna när man får så mycket annat.
Postat 2007-06-18 18:26  Anmäl
Crista säger:
Ha ha, ja lika så gott att det blev inställt med det namnet var det väl dömt att misslyckas. Men det blir ju en resa i alla fall.
Sonen är alltså redan ett år, jösses vad fort det går. Kommer ihåg när du visade bild på honom var inte så länge sedan tycker jag.
Lycka till med den nye reskamraten och ha det så bra på resan.
Crista
Postat 2007-06-02 14:02  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Öluffning i södra Kroatien
12 år sedan
Stefan Storsnark
12 år sedan
Klockan med förbannelsen
13 år sedan
Att handla på kopiemarknader!
14 år sedan
Air Asia
15 år sedan