Stöd Ukraina

Legustas blogg

Onsdag 26 Juli 2006 - Sverige

Ichias

Hej på er soldyrkare, resesugna vänner.
Jag har haft 3 veckors jobbig semester nu.....+ en veckas sjukskrivning.
Jag har åkt på ichias och värkand höft efter snedvriden gång efter att snart i ett halvår haft hälsporre. Svårt att kombinera det med ett arbete i den tunga sjukvården.

Ändå har jag trots det badat, fast det tagit en halvtimme (värkande) att gå 200 meter.
Det har blivit en underbar sommar i Sverige nu, då jag älskar västkusten med dess klippor och salta bad (det smakar snarare igentligen bräckt vatten).

Här har varit soldis i 3 dagar nu börjar det äntligen spricka upp igen med jättefint väder. Jag åker ut till Lillebybadet igen och badar ifrån klipporna, det var varmt igår ca 21 grader i vattnet.

Här i Göteborg har vi ju närhet till mycket fina bad även med kommunala medel såväl till fastlandet såsom öarna.

Jag har beställt en TENS-apparat billigt (transkutan elektrisk nervstimulering).
Det är en jättebra apparat som jag tidigare har prövat och som sjukgymnaster använder för att smärtdämpa muskler och nervändar.
Läs själv: http://www.prne.se/elterapi.htm

Dom har ett bra pris 700:- för HYS 2008 är den senaste modellen med TENS- och EMS-program, och som dessutom har funktion för automatisk, optimal växling mellan TENS och EMS beroende på var på kroppen man behandlar (nacke/skuldror, höft/ben, rygg/ben, TENS hämmar smärta medan EMS behandlar orsaken till smärtan).
Dela med andra:    

Kommentarer
Legusta säger:
Arcoxia är en cox 2-hämmare med indikationen artros och reumatoid artrit. Jag vågar inte ta någon cox 2-hämmare eller NSAID-preparat då det noterats att fler allvarliga trombotiska kardiovaskulära händelser hos patienter. Med andra ord det finns en mycket stor förhöjd risk att få blodpropp av dessa preparat. Men tack i alla fall för tipset. Därför håller jag mej till Panodil Extend Voltaren.
Postat 2006-08-01 07:37  Anmäl
Zappe50 säger:
Hej.
Ichias är inte kul! Jag råkade få det när jag var hos min fästmö i Brasilien sist.Men eftersom hon är läkare så fixade hon det genom att hämta ut en helt fantastisk medicin som heter Arcoxia. Jag tog en tablett och inom en timma kände jag att något hände.På kvällen var jag ganska bra och nästa morgon tog jag tablett nummer två.Samma kväll var jag symtomfri och har inte kännt något alls efter det.Så försök få någon att skriva ut denna medicin åt dig!
Har snabbkikat på din hemsida och den tål att tittas på en hel del.Jag tycker att den verkar fantastiskt bra.
Ha det.
Urmas ( zappe50 )
Postat 2006-07-29 01:07  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet