Stöd Ukraina

Flys blogg

Lördag 12 November 2016 - Kanchanaburi

Grotta, vattenfall mm

Väckning 7 och avfärd 9. Denna gång var det dags för flodbåt i ca 30 min till en lava-grotta där vi tittade på droppsten mm, och givitvis var här också en buddhastaty… Det var ganska många trappor att gå i och i Thailand bygger man trappstegen ojämnt så att inte de onda andarna kan komma upp, så det är lite jobbigt att gå i dem.
Därefter är det dags för flodtur igen, denna gång över en timma, men det var vacker natur vi färdades i, så även om båten inte var den bekvämaste så var det en vacker syn. Målet var Sai Yok nationalpark. Här sätter vi oss på en restaurang vid floden för att äta gemensam lunch. Just när vi börjat äta så rör sig restaurangen. Det visar sig att vi sitter på en flotte och de börjar bogsera denna på floden så vi sitter och äter lunch och ser ett vackert landskap och bedårande vattenfall passera förbi. Plötsligt stannar båten vid ett vattenfall – Sai Yok Yai – som är känt för att en av Thailands kungar badat där, men det finns också med på en del Hollywoodfilmer. Här fick vi också ta en dusch i detta vattenfall. Enorm kraft i vattnet men en underbar upplevelse!
Efter detta åkte vi tillbaka till restaurangen och därifrån tog buss tillbaka till hotellet. Några timmars ledighet innan ytterligare en gemensam middag. I och med att dagarna var fulla med aktiviteter och intryck så blev det inga sena kvällar, utan jag var i säng redan vid 22-23 varje kväll.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Hemfärd
35 veckor sedan
Långa promenader
35 veckor sedan
Kvällen var bäst
35 veckor sedan
Avfärd
35 veckor sedan
Sista dagen
43 veckor sedan