Stöd Ukraina

Legustas blogg

Tisdag 11 Maj 2010 - Istanbul

Gay i Istanbul ?

TEKYON CLUB (22:30-05:00)
Address: Siraselviler Caddesi (street) No 63/1 Taksim/Beyoglu. Istanbul.
Web: http://www.tekyonclub.com

Redan mycket populär gayklubb i Istanbul har flyttat till en ny och mycket större lokal till Siraselviler den 26 Maj 2009 och har blivit omtalad i staden. Tyvärr har de höjt priserna. (Öl är 12 Lira, andra lokala drycker är 14 Lira 2009). Följaktligen blir det mindre trångt i synnerhet under den veckan. Det var en gång populär plats för lokala björnar, nu lockar det en helt blandad publik nu. Servitörerna är mycket feminin och vänliga i den här baren, förmodligen för att underhålla sina lojala kunder. Manlig magdans och enkla drag showerna i baren, oftast på tisdagar efter 01.00.

CLUB PRIVE (23:00-04:00)
Address: Tarlabasi Caddesi No: 28 Taksim, Istanbul.
Web. http://www.priveclubistanbul.com

Det är mycket centralt beläget någonstans bland blomsterbutiker på Taksim torget. Prive är det äldsta av de nuvarande gaybarer och klubbarna i Istanbul. Det är en liten plats oftast upptagen efter midnatt vid 1:00, även om musiken startar runt 23:00. Det lockar normalt en blandning av unga och medelålders män, liksom gayvänliga/straighta par. Den stora musiken är turkisk pop i klubben.

X-LARGE 23:00-05:00
Adress: Mesrutiyet Caddesi (street) Kallavi Sokak (lane) No: 12 Beyoglu, Istanbul.
Web: http://www.xlargeclub.com

Även om den officiella adress anges Mesrutiyet Caddesi, så är det lättare för turister att gå till klubben från Istiklal Caddesi som ligger parallellt med denna gata. Kallavi Sokak (Lane) är efter Galatasaray grannskaps, motsatta någonstans St Antoine kyrka längs Istiklal. Öppnades i maj 2009, har X LARGE blivit mycket populär helgklubb där du kan hitta i atmosfären av de stora europeiska gayklubbar, ännu bättre några till. Lokalen i sig är som en liten bollrum, mycket rymliga och autentiska för en gay klubb, där en gång det brukade vara en biograf (Elhamra) en av de äldsta av biografererna i Istanbul. Inträdesavgift krävs och högre än de flesta andra gayklubbar i Istanbul men det är värt bra för de flesta människor som vill vara på en plats som erbjuder mycket professionell show och bra musik i en övre skala miljö. Öppet på onsdag fredag och lördag nätter.

CHIANTI CAFE, PUB & BAR
Adress: Istiklal Caddesi, Balo Sokak No: 31. (2nd floor) Beyoglu.
Hittar dit: Balo Sokak är en körfält över Istiklal Street i mitten, närmare Galatasaray grannskapet.
Stället ligger på 2: a och 3: e våningen av byggnaden nr. 31 mot slutet av den gatan, till vänster.
Web:http://www.istanbulgaybar.com

Chianti Cafe Pub är en homosexuell exklusiv bar ligger på en sidogata precis i mitten av berömda Istiklal Street, i hjärtat av nattliv och glada livet i Istanbul. Vår arena är utgångspunkten för de homosexuellas liv i Istanbul.
Chianti är ett exceptionellt gay bar där du även kan roa dig tidigt kvällen och innan midnatt och annorlunda än de flesta andra gay barer och klubbar i Istanbul med rimligt pris, ljudnivå och det är avslappnad atmosfär
Öppen varje dag från 16:00 till 2:00

OTHERSIDE CLUB (22:00 - 05:00)
Address: Istiklal Cad. Zambak Sk. No:2 Kat:5 Taksim, Istanbul.
Web: http://www.othersideistanbul.com

Otherside har flyttat till en ny adress i september 2009. Under de första åren det öppnades Otherside hade en mer avslappnad, café & bar atmosfär upptagen på kvällarna. Det har nu blivit en typisk högt, efter midnatt klubb särskilt upptagen på fredag och lördag nätter. Det ligger på 5: e våningen och har en terrass, vilket är en fördel för klubben, eftersom rökning är förbjuden i barer och klubbar i Turkiet sedan mitten av 2009. På vissa nätter kan du se Go Go pojke, Drag Queen, Rakkas (manlig magdansös) visar. De visar är bra och mycket professionella men priserna är också över genomsnittet (lokala drycker är runt 17 Lira). Inträde krävs på fredag och lördag nätter. Ny plats för Otherside har också värd för levande musik uppträdanden av flera rikstäckande berömda popsångare i Turkiet.

Kommentarer om denna lokal:
"Jag var på Otherside på nyår Eve - stor klubb - fantastisk show med dansare och go-go pojkar och varma män - det har flyttat till nya större plats och är ännu mer som de bästa klubbarna i New York eller London (postat på Jan 4, 2010)

LOVE CLUB - 23:30 - 05:00 (Friday-Saturday)
Address: Cumhuriyet Caddesi no: 349 Harbiye Istanbul.
Web: http://www.lovedancepoint.com

Denna nattklubb ligger i Harbiye distriktet, omkring en halvtimme gångavstånd till Taksim Square. Det rekommenderas starkt att ta en taxi, eftersom gatan till platsen är full av transsexuella och kvinnliga prostituerade och inte särskilt säkert på natten. Det är en helg klubb som förlorat sin popularitet efter Tekyon flyttats till en bättre plats och Club X Large öppnades 2009, och nu besöks här mest av hetersexuella människor än gayfolk.

SUGAR CLUB CAFE (Gay Cafe)
http://www.sugar-cafe.com
İstiklal Caddesi Sakasalim Çıkmazı 3A Beyoglu

Sockercafet är en unik möjlighet för dig som söker en gaybar och inte en gay nattklubb. Sommartid blir det en och endast utomhus gayplats i Istanbul. Under dagtid är det ett café och en restaurang (öppen varje dag från 13:00 till 02:00.) Det är en mötesplats för homosexuella ortsbefolkningen liksom besökare. En ganska god mat meny serveras. Den ligger i hjärtat av stadens nattliv centrum: Istiklal Street, Taksim, Beyoglu. En stor gay pride-flaggan kommer att välkomna dig vid dörren till Sugar.Platsen ligger på en liten gata (Saka Salim Street) på motsatt Saint Antoine kyrkans Istiklal Street.
GAY CRUISING IN ISTANBUL
Istiklal Caddesi
Två kilometer långa gågata från Taksim Square, slingrande något till vänster i Galatasaray stadsdelen och slutar i Tunel (kvartalet uppkallad efter ingången av mini historiska tunnelbana). Gatan är alltid upptagen med folk som också ansluter Taksim Square till de mest på de homosexuella arenor ligger på bakgator kring det, och du kan se många homosexuella och närstående personer längs vägen. Naturligtvis är det inte ett ställe att gå för cruising i synnerhet. Medan du promenera längs Istiklal kan du använda ögonkontakt om du öppnar upp din gayradar . Men se upp den person du möter deltar inte i bluff-bar verksamhet. Om någon är för direkt och vänlig helt plötsligt, och det här samtalet verkar vara slut när man besöker en bar eller klubb han rekommenderar, bli av med honom omedelbart.
BEARPHORUS BEAR BAR
Björnbaren ligger i hjärtat av Istanbul mycket nära Taksim Square (Endast 10 meter från Taksim Square). Bearphorus är den första björnbaren i Turkiet. Baren lockar lokala björn och björnar från hela världen. Du kan njuta av din drink med fina låtar utvalda av våra DJ's. Bearphorus Bar är också värd för många parter och internationella evenemang björn. ((Istanbear vecka / Bearphorus Bear Week, Istanbul Hardcore) Kom och njut, musik och öl! ... The Bear BAR för björnar, muskler, ungar, chubbies, fäder, gängstål & stora killarna som vill ha kontakt.
web: http://www.bearphorus.com

Kalla:
http://www.istanbulgay.com
http://istanbulqueens.blogspot.com
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet