Stöd Ukraina

Martinaanitrams blogg

Fredag 30 Maj 2014 - Nice

Födelsedagsresa till Nice

Vi landade i Nice och tog oss med buss till hotellet, världens kortaste transfer. Hotellet var lyxigt och fint med en takterrass och pool och utsikt mot stranden. Där låg vi varje dag och solade och badade. På kvällarna strosade vi omkring i gamla stan. Vi gick omkring på strandpromenaden och ner på stranden någon dag. Vi hade inte frukost på hotellet, en dag åt vi på hotellet, så de andra dagarna gick vi till ett litet café och åt frukost. En dag köpte vi med oss och åt på strandpromenaden.

Vi tog tåget till Cannes, en väldigt lyxig stad och vi tyckte att den nästan var finare än Nice. Där åt vi en kombinerad frukost och lunch. Sedan vandrade vi omkring lite i Cannes och lade oss på stranden ett tag. När vi kom tillbaka till Nice vräkte det ner regn så vi skyndade oss från tåget.

Vi promenerade ganska mycket, vilket var mysigt. En annan dag åkte vi tåg till Monaco för att se på kasinot. Det var fina bilar och fina butiker. Där träffade vi på en tjej som visade oss runt lite, vi tog en middag och sen åkte vi tillbaka till Nice.

En rolig, lyxig och lugn resa.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet