Stöd Ukraina

Famlofquists blogg

Lördag 18 December 2010 - Koh Lipe

Flyttdags & Upptäcksfärd

Idag har vi lämnat Andaman Resort för denna gång men förhoppningsvis kommer vi tillbaka.
Även idag lämnade Emma & Kenneth , en av våra hörliga grannar. De skulle vidare på sin resa, men förhoppningsvis ses vi hemma i Sverige eftersom de bodde i Malmö.

Mountain Resort är ett betydligt finare resort och här har vi lyxat till det med både varmvatten och spolknapp på toan :-)
Dock ligger det på höjd med många trappsteg ner till stranden. Du glömmer inget när du ska bada, det kan jag lova, men å andra sidan har vi fantastisk utsikt.
Vi bor i en stor fin Bungalow/hus med 2 rum och 2 badrum och en härligt stor altan.
När vi väl var på plats så hade vi fått trevliga grannar, Fam Bergström från Stockholm som jag fått kontakt via reseguiden,
Mycket snack blev det så någon gemensam kväll blir det ju säkert.

Idag passade vi på att gå på upptäcktsfärd runt sunset beach. Vi fiakde på flourbakery där de har kanlebullar, och MASSOR med myggor.
Stranden var fin och där låg ett par mysiga ställen som vi kom fram till att vi måste äta på. Istället för att ta samma väg tillbaka valde vi en lite klurigare väg - strandenvägen. Hmm, inte helt enkelt men allt går om man bara vill.

Livet och dagarna bara går och vi försöker njuta så mycket vi bara kan. Vi badar, hittar på kul saker och äter gått varje dag och det är vi nöjda med :-)
Vädret är väl fortfarande lite si så där men vad ska vi göra. Vi fryser iallfall inte och hemma i Sverige verkar det allt vara KAOS och snön den vräker ner och kallt som bara den.Vad är då lite mulet med 25-30 grader varmt- Paradiset såklart.
När inte solen är framme gör sig inte Koh Lipe riktigt då öns fina färger fattas, den vita korallstranden med blå himmel och grönt hav, men det kommer nog.
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Ännu ett Hajdyk
11 år sedan
Tropisk storm
11 år sedan
Upptäcksfärd och skumtomtar
11 år sedan
Dykning med hajar
11 år sedan
Framme på Malapascua
11 år sedan