Stöd Ukraina

Amks blogg

Tisdag 23 December 2008

Elefantritt och langa batturer

Igar tog vi oss en tur ner till sodra Ko Lanta och akte pa en elefantsafari. Pa vagen upp fick man sitta i en soffa pa elefantens rygg. Oj vad stora de ar! Efter en halvtimmes langsam fard fick vi kliva av och promenera upp till ett litet men vackert vatttenfall dar vu fick duscha. Under var promenad sag vi fladdermoss, spindelgropar, stora rusenfotingar och en giftig groda. Pa vagen ner fick vi rida pa elefanten, grensle over nacken med hans stora oron viftande mot benen.

Idag har vi tagit en speedbat till Langkawi, Malaysia. Egentligen skulle vi ha tagit en farja, men nar vi kom till terminalen fanns det ingen farja - there is no boat, no boat! Efter mycket trassel och vagran att betala annu mer eftersom vi faktiskt kopt biljett redan slutade det med att vi fick betala 200 baht till och kom med en bat som gick 3 timmar senare. Den baten tog extra lang tid pa sig men till slut kom vi fram. Nu har vi atit och ska duscha och formodligen stupa i sang. Imorgon blir det sol och bad.
Dela med andra:    

Kommentarer
Ancho säger:
Å... stackars er som är tvungna att klappa tigrar, bada i turkost vatten och leta hemska kusar. Att alla båtar, tuc-túcs och andra fortskaffningsmedel alltid verkar vara på annan ort än där man befinner sig är väl en del av charmen. Jag har stått mitt i natten ute i skogen vid ett Buddah-tempel tillsammans med 5 andra vilsna skandinaver och undrat var tusan den där tuc-tucen är... en del av charmen!!
Hoppas att julafton var full med snö och renar... eller åtminstone vit sand och nemofiskar.
Gott nytt år!!
systerAnnica
Postat 2008-12-28 15:12  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet
Visa alla

Senaste inläggen

Canyoning
13 år sedan
En regnig dag i Wanaka
13 år sedan
Tillbaka till civilisationen
13 år sedan
Två veckors chillaxing
13 år sedan
Sista timmen
13 år sedan