Stöd Ukraina

Leroslovers blogg

Söndag 29 Juni 2008 - Karpathos

Dag 8-11 pa Karpathos

Det blev ingen sensation i fotbollen!

Torsdag. Bestammer oss for att aka upp ostkusten till en strand som heter Achata, stannar inte har utan aker upp den smala branta ringliga vagen igen, vidare over Aperi och dom andra byarna som finns i 'mitten' pa on. Malet ar Lefkos dar vi badar och ater lunch. Sedan hem.

Fredag. Denna rutt lite mer planerad. Vi aker till stranden Agia Panagia for sol och bad pa fm. Sedan till Mesochori, vandrar runt och ater lunch har. Till Spoa dar vi ocksa far se starten pa vagen till Olymbos, har en viss forstaelse for att man maste ha jeep eller sa for att aka dar :o). Avslutar dagen pa stranden Apella som lag helt fantastiskt i en gryta mellan berg.

Lordag. Vi har gjort alla stader sa vi aker till var favoritstrand St Nicholas i Arkassa och stannar dar storre delen av dagen. Det blaser som 17 men det ar ganska bra lae daer. Sedan till var andra favoritstrand Diakoftis vid flygplatsen, vi badade men det gick inte att vara dar p g a blasten. Vi blev blastrade!

Sondag. Lamnat tillbaka bilen. Sedan var vanliga strand har i Pigadia. Skall strax in till staden for att boka biljetter for bat till Olymbos imorgon. Om dom kor forstas!? Det far vi se.

Vi hors snart igen
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet