Stöd Ukraina

Legustas blogg

Onsdag 23 November 2011 - Amsterdam
Resealbum: Nederland

Att ta sig till Amsterdam ifrån Schiphol

Tåg - är det billigaste och snabbaste sättet från Schiphol till centrum med tåg som avgår ofta från plattformarna i Schiphol Plaza hallen, och det tar bara 15-20 minuter till Amsterdams centralstationen.
Biljetter är bäst köps i automater - det finns några i bagage ankomsthallen, samt i hallen ovanför plattformarna. Enkelbiljetter från maskinerna kostar 3,70 € om du betalar med mynt eller ett betalkort, det finns en eurosedel extra avgift om du betalar med kreditkort. Biljetter som köps från en disk kostar 50c extra.

Buss - det Connexion Schiphol flygplats ( http://www.schipholhotelshuttle.nl ) erbjuder dörr till dörr minibuss överföringar mellan flygplatsen och 100 hotell, med avgångar minst var 30: e minut från 06:00 till 09:00. Priset till / från de flesta hotell är 15,50 euro ett sätt, € 25 tillbaka - dvs prisvärda jämfört med tåget.

Taxi - en taxi från flygplatsen till centrum kostar cirka 40 euro. Resan kommer sannolikt att ta minst en halvtimme, kanske en hel del längre i dåliga trafiken. Det blir inte bara billigare, men troligen snabbare att ta tåget till centralstationen, och därifrån en taxi till ditt hotell.
Dela med andra:    

Kommentarer
Mrkekke säger:
Hur kan det vara mer prisvärt att ta bussen för €15,5 än tåget för €3,70??? Google översatt artikel eller?
Postat 2013-10-08 20:57  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet