Stöd Ukraina

Dalle5s blogg

Fredag 21 April 2006 - Sverige

Äntligen börjar det röra på sig igen...

Detta blir min debut i bloggen:) Känner att det är dags nu när saker äntligen börjar röra på sig.
Om 9 dagar blir jag äntligen av med min lägenhet, ska då bara dumpa av mina prylar i familjehemmet och så ligger världen öppen.

Första målet kommer att bli Island, där jag ansökt och fått jobb som brevbärare av alla yrken. Kommer bli grymt kul så jag räknar verkligen ner till 11 maj då det bär av!
Att besöka Island är kanske inte det mest exotiska men som naturälskare är det enormt för mig att äntligen komma dit.
I höst/vinter vet jag fortfarande inte hur mitt liv ser ut, har lagt studierplaner på hyllan tills vidare pga reselusten men jag trivs med den situationen!

Att veta att allt ligger öppet in i sista sekund passar perfekt. Min ambition är att påbörja en längre resa, arbeta sig jorden runt låter t ex trevligt:)
Hmm....det är kanske lite väl överambitöst:) mer seriöst funderar jag i två banor, antingen flytta till ett land med välmående ekonomi som innebär att man kan tjäna en hacka eller åka till ett fattigare land och ge mitt bidrag dvs. volontärarbete, just nu ligger Togo närmast då jag gjort relativt stora efterforskningar om just detta land.

Nåja, som vanligt i mitt liv så kommer det säkert sluta med att jag åker västerut även om jag dagen innnan meddelat att jag planerade att åka åt andra hållet! men i vilket fall, någonstans åker jag definitivt. Första destination i mitt "fria" liv liv blir Island...:)

Visst är det underbart att leva "vilda västen" liv med svängdörrar istället för enformiga tråkiga trävarianter här hemma i det grå!
Dela med andra:    

Skriv kommentar
Arkivet